Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsatanátok egy megcsalást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsatanátok egy megcsalást?

Figyelt kérdés
6 hónapja vagyunk együtt a barátommal aki épp tegnap mondta el hogy megcsalt az ex csajával. 1001 mentséget talált mondta hogy szeret meg minden. Hazudnék ha azt mondanám hogy nem láttam hogy megbánta. Nagyon megbántott és szakítottam vele. Ő ezt nem érti meg sőt a közös barátaink is folyton azt mondják sose szerettem mert nem tudok neki megbocsátani akkor ő sose szeretett mert megcsalt? Szeretem még mindig de nehogy már őt sajnálják. Megkéne bocsátanom már tényleg nem tudom?!
2013. jan. 9. 12:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat. Igen én is attól félek ha újra együtt lennénk mindig ott lenne ez a szálka.
2013. jan. 9. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!