Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki osztálytársal randizni? (lent)
Képzeld pár éve még én is ezen aggódtam:) az akkori osztálytársam elmondta h tetszem neki először azon aggódtam h nekem ő csak haver nem tudok máshogy nézni rá utána meg azon hogy mit szólnak a többiek:) uh megértelek akkor voltam én 16 éves, pont mint most te. És képzeld azóta lassan 2 éve h együtt vagyok vele:) ennél jobban nem is alakulhatott volna és nagyon jó érzés volt h mindig ott volt velem (osztályba) és szorított ha feleltem írtam stb.. ha teheted ne hagyd ki ezt az alkalmat főleg ha a lány is szeretné. A többieken ne izgulj, minket egyáltalán nem szóltak meg ez már nem az a korcsoport, nem általános iskola.. velünk nagyon rendesek voltak persze készülj fel első napon mindenki ti jártok? :O de megszokják .. velünk is ez volt aztán 1 nap alatt megszokták és onnantól kezdve mindenki minket irigyelt h jaj de aranyosak vagyunk:)
Hupsz kicsit hosszú lett de remélem tudtam segíteni 18/L
Ha nincs 1-2 arrogáns beszólogató bunkó a csoportban akkor tényleg nem kell semmitől sem félned.És ne azzal foglalkozz, hogy mást mit gondol.
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!