Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg létezik SZERELEM első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik SZERELEM első látásra?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről?
2009. aug. 27. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik de az én szubjektív véleményem. Mondjuk most nem régiben randiztam egy lánnyal aki úgymond ahogy belenéztem a szemébe megfogott. Úgyhogy szerintem igenis létezik :)
2009. aug. 27. 23:50
 2/12 anonim válasza:
miazhogy! velem meg abarátommal is ez helyzet:) megláttuk egymást és kész... cupido meg a szivecskék:)
2009. aug. 27. 23:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Jóó ilyet hallani!!!
2009. aug. 28. 00:00
 4/12 anonim ***** válasza:
nem csak k.rva nagy vonzalom.
2009. aug. 28. 00:04
 5/12 anonim ***** válasza:
HÁT PERSZE HOGY VAN SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA:):):):) mikor megismerkedtem a barátommal, első pillantás után egyből úgyéreztem meghalok érte és szerelmes lettem egyből.lassan 2 éve vagyunk együtt, azóta is nagyon szerelmes vagyok és imádom.
2009. aug. 28. 00:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Velem is történt ilyen... azt hittem menten meghalok :D Megláttam és ennyi. Elállt a lélegzetem. Ott állt épp egyik barátjával beszélgetett én meg megpillantottam :-) Hihetetlen érzés volt. Utána jó egy évig tartott(nem jöttünk össze) Mély depresszióba estem, 24 órából minimum 5-öt sírással töltöttem. Nagyon rendes volt a srác, mert felvettem vele a kapcsolatot MSN-en meg telefonon, aztán jó sokat beszélgettünk erről. Volt neki párja... Nagyon jó barátok lettünk, de persze nem akartam vele találkozni, ameddig azt nem éreztem, hogy képes vagyok rá ugy, hogy ne bőgjek a nyakán :D A kapcsolat szép lassan megszakadt, ez már vagy 3 éve történt. Nem tudom, mi lenne, ha ujra összefutnánk valahol :S De soha nem fogom őt elfelejteni... mély nyomot hagyott a szívemben :-) 22L
2009. aug. 28. 01:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.. mivel nem ismered még akkor, hogy hogyan is viselkedik, mi a véleménye stb. Csak vonzalom. Ilyen meg akkor mindennapos.. Vonzalom első látásra :) -egy srác
2009. aug. 28. 13:27
 8/12 anonim válasza:

Szerintem sincs..

ha nemismered hogy lehetnél belé szerelmes??ha a belső énjét nem is ismered?

2009. aug. 28. 14:26
 9/12 anonim ***** válasza:
14:26 - ott a pont
2009. aug. 28. 15:24
 10/12 anonim ***** válasza:
De van mindenkinek kisugárzása! és én abba a férfiba szerelmes lettem
2009. aug. 28. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!