Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan sráccal, akit skizofréniával kezelnek?
Figyelt kérdés
Nem bántott soha senkit. Meghaltak a családtagjai, aztán zárt osztályra került, és mai napig gyógyszert kell szednie.2013. jan. 9. 00:06
1/22 Mókusgyilkos válasza:
volt 1 ismim akinek volt ilyen pasija.. hát produkált érdekes dolgokat. ha nincs is a személyiségek közt szadista kéjgyilkos még akkor is meglehetősen nagy béketűrés kell a személyiség változások elviseléséhez.
2/22 anonim válasza:
nem tehet róla, gondolom szerette a családját és nagyon megviselte! ha járnál vele lehet túltenné magát rajta és kigyógyulna, de nem tudom :)
3/22 anonim válasza:
Nem mivel én is pasi vagyok,de amúgy skizo csajjal (ha amúgy kedves,szép,jó fej) nem lenne bajom,az alapján amit leírtál,meg amúgy is beletörődtem,hogy amúgy is vonzom az őrült csajokat.
4/22 Mókusgyilkos válasza:
foley: épp ez a para bennük. min 2 de inkább több [jóval több] személyiségük van melyek 1mástól nagyon eltérőek és akár mondat közepén is ugrálhat 1ikből a másikba.
így az 1ik hiába jó fej ha a másik 6tól a hideg ráz.
5/22 anonim válasza:
De azt elfelejted,hogy így egyszerre 7 csajod van :)
6/22 anonim válasza:
Ha arról a fiúról lenne szó akiért bármit megadnék, igen.
Csak nagyon jól ismernem kell ahhoz, hogy ne féljek mellette és segíthessek neki.
18L
7/22 Mókusgyilkos válasza:
5.: jah amiből az 1ik megpróbál megfojtani XD
8/22 anonim válasza:
Ha van egy csomó épp elméjű,miért kelljen bárkinek a dilinyós?
9/22 anonim válasza:
Volt régen egy sorozat "Tara alteregói",abban volt ilyen a csaj,és az a legdurvább,hogy az egyik alteregója egy pasi volt.
10/22 anonim válasza:
A skizofrénia nem ugyanaz, mint a disszociatív személyiségzavar (többszemélyűség), csak a köztudatban összekeveredett a két fogalom és tévesen alkalmazzák rá.
A skizofrén emberre inkább a hallucináció, üldözési mánia, tévképzetek jellemzők. A valóság és a képzeletbeli összemosása... stb. Egyébként gyógyszerekkel sokan egészen normális életet tudnak élni, csak szedni kell rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!