Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutogassam az új barátnőmet a haveroknak, ha duci? Nem ciki előttük?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mutogassam az új barátnőmet a haveroknak, mert duci, ez szerintem nagyon ciki, de nagyon szeretem2013. jan. 8. 23:50
12/17 anonim válasza:
Elfelejtetted befejezni a mondatod!
..."ez szerintem nagyon ciki, de szeretem" -> kufircolni őt.
Egy újabb férfiak "gyöngye".
Idióta...
13/17 anonim válasza:
Hát igen 81%-os igazad van...bezzeg az ágyban nem ciki kufircolni a csajt
14/17 anonim válasza:
Már ne haragudj, de ezt a kérdést válaszra se méltatom. Az olyanok miatt mint te, hiszik a nők, hogy minden férfi egy infantilis szexmániás paraszt.
15/17 anonim válasza:
Ha valóban szereted a barátnődet,mint ahogy írtad,leszarnád a haverjaid véleményét,és NEM tartanád cikinek a szerelmed!Már miért lenne ciki,hogy dundibb?
A mai férfiak nem szeretnek csontokkal mutatkozni,mert valjuk be azon általában nincs mit fogni.Szégyeld magad,hogy h szégyelled a barátnődet! Ne járj vele,ha zavar,hogy husibb!
Én inkább vagyok husibb lánnyal,mint olyannal akinek zörögnek a csontjai!!!!
16/17 anonim válasza:
Úgy, hogy ott hagyod, jobb lesz neki nélküled.
17/17 anonim válasza:
Látná meg a csaj ezt a kérdést... te "nóóóómális vagyol"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!