Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mutogassam az új barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutogassam az új barátnőmet a haveroknak, ha duci? Nem ciki előttük?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mutogassam az új barátnőmet a haveroknak, mert duci, ez szerintem nagyon ciki, de nagyon szeretem
2013. jan. 8. 23:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szép haverjaid vannak
2013. jan. 9. 00:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejtetted befejezni a mondatod!

..."ez szerintem nagyon ciki, de szeretem" -> kufircolni őt.

Egy újabb férfiak "gyöngye".

Idióta...

2013. jan. 9. 01:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen 81%-os igazad van...bezzeg az ágyban nem ciki kufircolni a csajt
2013. jan. 9. 01:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de ezt a kérdést válaszra se méltatom. Az olyanok miatt mint te, hiszik a nők, hogy minden férfi egy infantilis szexmániás paraszt.
2013. jan. 9. 02:33
 15/17 anonim válasza:
100%

Ha valóban szereted a barátnődet,mint ahogy írtad,leszarnád a haverjaid véleményét,és NEM tartanád cikinek a szerelmed!Már miért lenne ciki,hogy dundibb?

A mai férfiak nem szeretnek csontokkal mutatkozni,mert valjuk be azon általában nincs mit fogni.Szégyeld magad,hogy h szégyelled a barátnődet! Ne járj vele,ha zavar,hogy husibb!

Én inkább vagyok husibb lánnyal,mint olyannal akinek zörögnek a csontjai!!!!

2013. jan. 9. 11:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy ott hagyod, jobb lesz neki nélküled.
2013. jan. 9. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Látná meg a csaj ezt a kérdést... te "nóóóómális vagyol"???
2013. márc. 13. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!