Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdjek azzal a sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek azzal a sráccal akibe én szerelmes vagyok, ő viszont csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel baráti kapcsoltunk volt, de beleszerettem.Úgy éreztem ő is többet érez irántam, mivel többször is hangoztatta, hogy tetszem neki, meg akart csókolni, sőt többször is célozgatott arra, hogy eltöltene velem egy éjszakát. Viszont mikor elmondtam neki az érzéseim, ő elutasított, azt mondta csak barátként szeret. (így viszont nem értem az előzményeket...ha vonzódik hozzám testileg, és szeret lelkileg, akkor....??) Amikor hívott magához éjszakára, sosem mentem, mert nem akartam úgy belemenni egy kalandba, hogy nem járunk, mivel még szűz vagyok. Most viszont már nagyon bánom, és szívem szerint vele szeretnék először lefeküdni. Nagyon szeretem még mindig. Talán életem szerelme. Szerintem egy éjszakában benne lenne ha én kérném....

Mit gondoltok a helyzetről?

21/L

2013. jan. 8. 23:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja, és arra készülj fel, hogy ha lefekszel vele, hajlamos leszel azt hinni, hogy jártok, de ez valójában nem így lesz, csak ágymelegítő leszel. Kell ez neked? Utolsó voltam.
2013. jan. 9. 02:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem én, és érzem, hogy igazatok van...csak olyan reménytelennek érzek most mindent. És ez nagyon rossz...
2013. jan. 9. 10:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Figyelj. Én 100 százalékban át tudom érezni a helyzeted,mintha magamat olvastam volna. Én nyár ota vettem észre magamon,h erősebb érzelmeket táplálok az illető iránt. Nekem azt is mondta,h érez irántam valamit,de nem menne bele kapcsolatba,mert nincs ideje,és csak nekem lenne rossz... Ugyanígy voltam mint te,vele akartam elveszteni. Ez meg is történt két hete. Én nem bántam meg,mivel szeretem és kedves meg odafigyelő volt,nagyon szép este volt. Persze rosszul esik,h nem vagyunk együtt,de ez van... Azt mondják,ink bánj meg dolgokat minthogy azt bänd,h nem tetted meg. Ez az én véleményem,nem rábeszélni akarlak. Remélem helyesen döntesz! :)

19\L

2013. jan. 9. 11:58
 14/17 anonim válasza:
Eggyet értek az elöttem szólóval. Detto ugyanez megtörtént velem is szilveszterkor, meg bele is szerettem. Határtalanul megbízok benne a mai napig is, nem bántam meg hogy odaadtam neki a szüzességemet. Meg gyakran megesik az is hogy a pasi pont az éjszaka miatt esik bele a csajba...mégis csak más . Én nem bántam meg:) bár nekem ez az ügy még elég friss és még találkozgatunk...
2013. jan. 9. 23:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Lányok, nyugodjatok meg, egy éjszakai kaland után se lett még szerelmes férfi ember. Ellenben nőknél elég gyakori jelenség.
2013. jan. 10. 00:44
 16/17 tunderoza ***** válasza:
Neeee1Semmikepp.Csak megjobban belezugsz,es a vegen ot fogod okolni az egesz helyzetert.Elvezd ki hogy artatlan vagy es flortolj sokat.Tudni fogod ha itt az ido:)
2013. dec. 5. 18:00
 17/17 anonim válasza:
Azóta mi lett veled?
2019. okt. 7. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!