Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van jövője így egy kapcsolatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jövője így egy kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon kedves, figyelmes fiúval múlt héten. Azóta volt három randink, és egyszerűen elvarázsoltuk egymást. Mintha a fellegekben járnánk. Imádjuk egymást. Én soha nem éreztem ilyent, mint iránta. Elmondása szerint még Ő sem szeretett meg senkit így ilyen hamar. De éppen ez a bökkenő. Egyszerűen tényleg elbűvültük egymást, hihetetlenül megtaláltuk a közös hangot. De állandóan azon jár az eszem, hogy mi van, ha egyik reggel arra kel fel, hogy mégsem én kellek neki. Úgy történt az egész mint egy villámcsapás. Egyikünk sem számított arra, hogy mi így egymásba habarodunk, és én nem szeretném, hogyha ez csak egy fellángolás lenne. Másfél hónap múlva elutazik, és kb. 3 hónapig távkapcsolat lesz belőle, hetente egyszer tudunk maximum találkozni. Utána viszont mindnen nap. De én félek, hogy elmúlik hirtelen ez a lángolás, ez a tűz, és nem fogja kibírni a távkapcsolatot. Volt valaki hasonló helyzetben? Együtt maradtak? Eléggé meg tudom magam szerettetni másfél hónap alatt annyira, hogy három hónapig kibírja nélkülem?
2009. aug. 27. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt hívják úgy, hogy szerelem. A Fiú nem fog csak úgy dobni! Ne stresszelj ezen. Lehet, hogy megnéz magának pár lányt a 3 hónap alatt, de ha tényleg úgy van ahogy írtad, akkor nem fog összejönni senkivel, s amikor visszajön mégjobban fog vágyni a közelségedre!

F/14

2009. aug. 27. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
szeretitek egymást. nem lesz itt gond probléma :) hajrá sok boldogságot!
2009. aug. 27. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:

mikor távkapcs lesz,jobban hiányzol majd neki.nekem pont távkapcsolatom van és tényleg nagyon hiányzik a párom.de neki is én.ugyhogy ne aggodj,ha ennyire odavissza vagytok egymásért,és tényleg nagyon összehangolodtatok,ha gondolkodi a srác,hogy összeilletek,mert jol érzi veled magát,akkor nem fog szakitani.ja és nem kell megszerettetni vele magad pont azért,mert hogy kibirja nálküled 3 honapig:S add önmagad,ahogy megismert,ne legyél nagyon tapado,mert azzal nem meg fog szeretni jobban,hanem inkább meg fog unni:S legalábbis sok férfinál ez van:S

érezzétek jol magatokat,több idöt töltsetek együtt,ha tényleg akar téged,akkor ugysem szakit.

2009. aug. 27. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!