Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laci911 kérdése:

Nők miért kekeckedtek a férfiakkal miért válogattok ennyire tudom vannak bizonyos dolgok aminek alaból lennie kell de miért rakjátok ilyen magasra a lécet?

Figyelt kérdés
Nem mondom magam csúnyának jól is öltözök De csajnos egy csomó meleg akar velem meg ismerkedni ,nos az a helyzet engem csak nők érdekelnek De akkor most túl igényes lennék?

2013. jan. 8. 18:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nincs időm arra ,hogy főzzek ,mossak volt mikor 16 óràt dolgoztam ....hétvègèn vagy aludtam vagy el mentem körülnèzni....nekem meg olyan nő nem kène aki az alapjàn itèl ahogy írok ,vagy fogalmazok...félreértés nekem tàrs kell nem csicska aki ki szolgàl....légtöbb nő akivel beszéltem èletem sorân mèg főzni sem tudott..fontos ,hogy tudjam csinàlni amit szeretek pl az ötözködés.....kell egy nő aki mellettem van fontos nekem mert tàrs a minden napokba de minden időt nem szeretnèm vele tölteni....igen nàllam egy igènyes nő tud főzni ,kinèzni ,sportol nèha,,,,szeretni azt azért nem írtam mert a legtöbb nő írigy,hazudik és megàtszik minden azért ,hogy olyan helyen legyen ami teljes elàtàst biztosítanak.....nos engem 99%ba ilyen nők talàltak be.....
2013. jan. 8. 20:45
 12/21 anonim ***** válasza:

De miért vársz el olyat egy másik embertől, amit még te sem tudsz megcsinálni? Ha neked nincs idod fozni, neki honnan lenne?

És miért fontos ez? Eddig is ettél valahogy, nem?

Nyilvan aki nem tud azert nem tud, mert nincs ra szuksege, keszen vette az eteleket. Akkor meg?

2013. jan. 8. 21:10
 13/21 anonim ***** válasza:

"Nők miért kekeckedtek a férfiakkal miért válogattok ennyire tudom vannak bizonyos dolgok aminek alaból lennie kell de miért rakjátok ilyen magasra a lécet?"

Hát egyre jobban úgy tűnik, éppen Te vagy, akinek nem felel meg egy nő sem, Te válogatsz, Te követelsz...:)

2013. jan. 8. 21:12
 14/21 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy ha az a léc csak 1cm-magasan lenne, te akkor sem ütnéd meg a stílusoddal. vagy annak hiányával.
2013. jan. 8. 22:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Miért olyan nehéz értelmes nőt találni?Régebben az alap volt ,hogy egy nő főzzön és mosson...Mára esetleg pizzát rendel egy nő és nagy nehezen akar házi munkát csinálni...De lehet ,hogy én vagyok maradi...
2013. jan. 9. 17:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Én tudok és szeretek is sütni, főzni, természetesen takarítani is szoktam, ráadásul még bűnronda sem vagyok. De ha a férjem annak idején úgy "udvarolt" volna nekem, vagy azért választott volna engem, hogy kell neki aki főz, mos rá, hát elhajtottam volna a fenébe, azt biztos. :D
2013. jan. 9. 17:53
 17/21 anonim ***** válasza:
Nálam is alap de csak mert így neveltek, szivesen és jól főzök a háztartás vezetéssel sincs gondom mert alapvetően rendszerető vagyok, viszont nem vetem meg azokat akik nem így állnak hozzá, szerintem te kérdező kicsit hamar ítélsz, nem minden nő lutsa aki nem főz, én se tudom hogy lessz rá időm egyetem után ha dolgozni kezdek
2013. jan. 9. 17:57
 18/21 anonim ***** válasza:
lacika... fogd fel.. paraszt vagy. nem a lányokkal van a hiba, hanem veled. ezért nem kellesz senkinek. mert egy sudribunkó vagy.
2013. jan. 9. 19:17
 19/21 Missi_Key ***** válasza:

nyuszómuszó, abban az időben mikor a nőknél a főzés volt az alap, akkoriban a férfiaknál meg az volt az alap hogy keressen annyit hogy cselédeket tartsanak és az asszonynak már csak a főzést irányítani és varrni kelljen...te keresel annyit? ha nem akkor sztem inkább...érted

az alkérdésed meg nem vágom hogy kapcsolódik a főkérdéshez

2013. jan. 24. 22:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Sajnos amint látod, a mai emancipunciknak már büdös a házimunka. Ha akkora balek lennél, h eltartanád a nődet, és nem kéne dolgoznia, akkor is csak meresztené a seggét otthon, erre mérget vehetsz.
2013. jan. 25. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!