Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laci911 kérdése:

Nők miért kekeckedtek a férfiakkal miért válogattok ennyire tudom vannak bizonyos dolgok aminek alaból lennie kell de miért rakjátok ilyen magasra a lécet?

Figyelt kérdés
Nem mondom magam csúnyának jól is öltözök De csajnos egy csomó meleg akar velem meg ismerkedni ,nos az a helyzet engem csak nők érdekelnek De akkor most túl igényes lennék?

2013. jan. 8. 18:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem ugy öltözködsz mint egy meleg???
2013. jan. 8. 18:40
 2/21 anonim ***** válasza:
Most megtapsolhatod magad! Eltaláltad
2013. jan. 8. 18:40
 3/21 anonim ***** válasza:

Mert egy életre keresek társat.

21/N

2013. jan. 8. 18:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Mi a slim farmer és a casual ötözett melegnek számit....Hát lehet benne valami de nekem csak egy nő kell a ki főzz meg mos rám nem érdekel ,hogy nem szeret egyedül meg nem akarok maradni...Lehet benne valami de nem egy életre....
2013. jan. 8. 18:47
 5/21 anonim ***** válasza:

Jó, a nő meg pont az ellenkezőjét nézi: azt, hogy azt a fiút találja meg, aki a legjobban tudják egymást szeretni.

Itt van az eltérés a Te terveidhez képest.

Egyébként meg erre a célra ott van az anyád. Mégis mi a lfszért akarna magának egy nő valakit, akire moshat, főzhet, csak azért cserébe, mert átlagosan néz ki a férfi; szerinted a nőknek ez a hobbijuk, vagy mi?:))

2013. jan. 8. 18:53
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Ooh fogom a fejem!! Ezért kell magasra tenni a lécet, most te magad bizonyítottad be. Engem senki ne tévesszen össze a bejárónőjével. 20L
2013. jan. 8. 18:54
 7/21 anonim ***** válasza:
#5, ezzel csak az a bökkenő, hogy manapság nem nagyon tudnak főzni sem... mellesleg senki sem kötelezi őket házimunkára, pl én alapnak gondolom, hogy a saját dolgaimat magam végzem el...
2013. jan. 8. 18:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem b@zisan öltözöl. Az hogy olyan pasim legyen aki szeret én is viszontszeretem plussz megbízható nem magas léc, de te ennek az igen alacsony elvárásnak se felelsz meg, mondjuk aki többre értékeli az öltözködést a szerelemnél az ne is szaporodjon szerintem.

UI: az általad írtak alapján neked nem barátnő kell hanem egy házvezetőnő, és nem túl igényes vagy csak érzelmileg visszamaradott

2013. jan. 8. 19:16
 9/21 anonim ***** válasza:
Nekem tényleg magasan volt a léc párválasztásnál több szempontból is. Nem volt mindegy, kivel akarom leélni az életem, ki az, aki a társam lesz minden téren, akivel megosztom ezentúl az életem és aki megosztja velem az övét. Semmi okom nem volt rá, hogy megelégedjek kevesebbel.
2013. jan. 8. 19:50
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellene olyan pasi, aki nem tud két mondatot sem hiba nélkül megfogalmazni, felőlem öltözhet akármilyen búzásan.
2013. jan. 8. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!