Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért kekeckedtek a férfiakkal miért válogattok ennyire tudom vannak bizonyos dolgok aminek alaból lennie kell de miért rakjátok ilyen magasra a lécet?
Mert egy életre keresek társat.
21/N
Jó, a nő meg pont az ellenkezőjét nézi: azt, hogy azt a fiút találja meg, aki a legjobban tudják egymást szeretni.
Itt van az eltérés a Te terveidhez képest.
Egyébként meg erre a célra ott van az anyád. Mégis mi a lfszért akarna magának egy nő valakit, akire moshat, főzhet, csak azért cserébe, mert átlagosan néz ki a férfi; szerinted a nőknek ez a hobbijuk, vagy mi?:))
Szerintem b@zisan öltözöl. Az hogy olyan pasim legyen aki szeret én is viszontszeretem plussz megbízható nem magas léc, de te ennek az igen alacsony elvárásnak se felelsz meg, mondjuk aki többre értékeli az öltözködést a szerelemnél az ne is szaporodjon szerintem.
UI: az általad írtak alapján neked nem barátnő kell hanem egy házvezetőnő, és nem túl igényes vagy csak érzelmileg visszamaradott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!