Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg komoly kapcsolatra vágyik vagy csak trük, h lefektessen?
hát ha bokolni akar miért nem mondja azt csinos a ruhám? miért a mellemet, fenekemet és alakomat dicséri 10 percenként?
Biztos nem fekszem vele gy jó darabig....
első vagyok.
Lehet hogy te sokkal-sokkal szebb vagy mint az előző barátnője. Szerintem a pasik 99% -nak nagyon fontos a lány külseje. És tényleg annyira tettszel neki hogy nem bírja magában tartani. Az én barátom is ilyen az elejétől kezdve. De már rég óta együtt vagyunk, imádjuk egymást, és a mai napig mondogatja ezeket! :-)
Az én barátnőm pl imádja, ha szexinek, kívánatosnak tartom (és szerintem minden lány). És ezt lehet, hogy ő is tudja, csakhát nem veszi számításba, hogy ezt nem a kapcsolat elején kéne. Ez is egy lehetőség,de az előzők valószínűbbek.
Kicsit figyelj rá jobban, hogy mit hogyan csinál melletted (pl:mennyire nézegeti a csajokat az utcán ha veled van, mennyire figyel rád és arra, hogy te jól érezd magad) Így majd magadtól is eltudod dönteni, hogy a válaszokból melyik igaz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!