Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal vagyok mérges a bnőmre (21), ha részegen az én jelenlétemben egy fiú ismerősünkkel úgy járkált a bulihelyen, hogy egymás derekát átkulcsolták?
Tehát ha jól értem, a csávó itatta a barátnődet, aki erre magasról tett rád.
Tehát a csávó akar valamit a barátnődtől és leitatja. A csajnak imponál a dolog. Akárhogy is nézzük, fizikai ellenszolgáltatás a simulás/átölelés, tehát a csajod egy ribanc.
Máskor, a tudtodon kívül is át fogja ölelni azt, aki meghívja egy-két körre.
Jogosan vagy dühös, de ez a kapcsolat innen nézve nem kapcsolat.
bocsi, hogy ezt mondom, de a csaj hülyének néz.
a szemed láttára flörtöl mással.
nem tudom mióta vagytok együtt, de beszéljétek meg, hogy akkor mi is ez, mert neked szarul esik.
és ha úgy adódik, dobd a francba, találsz másikat. nem olyan nehéz az.
Következő buli :D
Dobd ki ez a lány még butácska.
Szerintem ennek a kapcsolatnak még van esélye. A barátnőm amúgy egy tündér, csak néha túlzásba esik az ivással... Ez a fiú bejelölte őt fészbukon másnap reggel sőt levelet is írt neki, a barátnőm viszont válasz nélkül törölte, tudom, mert ott voltam
de nem tudom, ha legközelebb mégis ilyen szitu lesz, hogy viselkedjek, tűrjem megint vagy mi? :S utána kidobnám, ha megint ilyen lenne, de mégis kell valami terv, ha az lenne
mert most utána hazajött velem és lefeküdtünk aludni
Új papucs születik. Jobban tennéd, ha kidobnád. Rengeteg minőségi nő van az országban, de neked feltétlenül teperned kell egy kis szutyokért, aki egy kis piáért elfelejt. Ha neked ez kell, akkor küzdj csak érte, de a pia csak előhozza az igazi személyiséget. Ezt mérlegeld!
28F
Minek állandóan bulizni? Menjetek moziba vagy túrázni stb. Van más is mint a szórakozóhely meg a pia.
A kérdésre válaszolva megmondtam volna hogy vagy összeszedi magát, vagy végleg mehet pálinkázni akivel akar.
35 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!