Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év korkülömbséggel működhet egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
a lány 26 a fiú 362013. jan. 8. 09:37
11/17 anonim válasza:
10 év nem jelenthet gondot,de 13 se , köztünk is ennyi van,az enyém felnőtt 18 lány,az első házasságból a páromé 17 ,szintén az elsőből, és lassan "szabadok" leszünk a gyereknevelés gondjától is!Így miénk a világ :D
12/17 anonim válasza:
komoylan, alig várom, hogy 30 legyek, és az összes tinicsajt beetetem :D ez simán ígylesz, látom vevőka dologra nagyon :P
13/17 A kérdező kommentje:
16:26-os nem vagyok tini csaj, 26 éves vagyok
2013. jan. 9. 17:32
14/17 anonim válasza:
az attól füg,mi a célotok egymással.Ha csak úgy vagytok,akkor egy darabig elmegy.Ha komolyan gondolod és jövőt tervezel vele,számításba kell venni,mit tud felmutatni.Mert pl:35 évesen ne legyen már anyám-asszony katonája,meg legalább dolgozzon...stb
16/17 anonim válasza:
a párom most lesz 30, én 20 vagyok. 3 hét járás után összeköltöztünk, egyszerűen úgy érzi eddig végig rám várt, és annyit csalódott, nem is gondolta hogy lehet ő még boldog. Félt a korom miatt hogy nagyon fiatal vagyok, és bulizni akarok még, de mondtam h nekem ez nem fontos, mert nagyon szeretem őt. Ő egyébként már el is vált, 1 évig felesége is volt, aki folyamatosan kihasználta, de ez is már 10 éve volt. most hogy együtt élünk, annyiba veszem észre a korkülönbséget, hogy ő az egyetlen ember aki tud kicsit irányítani engem,és ezt nagyon élvezem :)
17/17 anonim válasza:
Simán jó körkülönbség. Sőt pont ez az ideális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!