Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó pasik! Nektek fontos az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pasik! Nektek fontos az, hogy a párotok jó nő legyen?

Figyelt kérdés

Mennyire veszitek ezt figyelembe ismerkedéskor? Egy kevésbé fullos csajnak is van esélye?

Írjatok kort is!

2013. jan. 7. 20:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Annyira legalább legyen igényes mint én mondju k sosem törekedtem hogy mindenképpen bombázót szedjek össze magamnak. 33/f
2013. jan. 7. 20:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen fontos... persze nem tudom hallottál-e a hableány elméletről :)
2013. jan. 7. 20:22
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Inkább egy közhellyel válaszolnék: a külső megfog, a belső megtart.

Az viszont változó, hogy kinek mi a szép, például egyesek a plázamacskákért döglenek, míg nekem nagyon nem jön be ez a stílus és a "vékony" vagy "teltebb" se jelenti mindenkinek ugyanazt.

Viszont a "fullos" szótól a falat kaparom, nagyon tirpák szóhasználatnak tartom. Bizony, ilyen "kényes" szempontok is vannak, hogy például ha megszólal a nő, ne essen ki a kapanyél a szájából.

24F

2013. jan. 7. 20:23
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

Én visoznt annyira nem hidaltam le képzeld csak el.

Nyilván nekem is egy minimum /szerintem/ 10/8 as kéne, az alatt köszöntem nemkő.

Egyszerüen ha nem tetszik arcra, ha nincs nőies formás teste, akkor vagy rondának tartanám, vagy éretlen kislánynak, és a gond, hogy ha nem áll a fasz, akkor ugye nincs miről beszélni, hisz ez az alapja az egész szerelemnek. FAszom választ,ez így megy.

Egy szexuálian semleges nő lehet akármilyen helyes, attól még nem tudnám telenyomni geccivel, unott farokkal nem megy. Aki nem tetszik, arra rá se baszik a farkam. Barátnak meg minek pont egy lány? Minek? Mikor a saját nemembelik mind jobbfejek, több közös téma van, állatabbakat lehet azokkal társalogni.

Szóval a szomorkás helyzet az,hogy a szerintem kevésbé attraktív nők bebukták nálam.

Nem vagyok gonosz, igazságtalan, ez ösztönszerű, ez van. De tudjátok ezt ti is, mindenki, a szerelem sajnos nem könyöradomány, ez ösztön!

2013. jan. 7. 20:25
 15/23 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok jó pasi.

De a kérdésedre a válaszom az, hogy igen. Fontos, hogy a párom jó nő legyen. Ez az első szempont.

22f

2013. jan. 7. 20:31
 16/23 anonim ***** válasza:
Xenophilius, ezen az oldalon én már ismertem meg (számomra) jó pasikat.:)
2013. jan. 7. 20:59
 17/23 anonim ***** válasza:
Ne fullos legyen(nekem erről a szóról szilikon mellek, fél kiló vakolat, és ribancos ruhák ugranak be), hanem szép. Ha nem tetszik, nyilván nem ismerkedek vele. 19f
2013. jan. 7. 21:05
 18/23 anonim ***** válasza:
óh anyám te 14., ez a megfogalmazás, erre tényleg csak az ostoba nők buknak.
2013. jan. 7. 21:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Ne ítélj elsőre, nem vagyok én oly hülye. DE! bukjanak azok amiket írsz, inkább járnék egy kicsit butácskább lánnyal, mint egy agymenéses nyelvtantanárnénivel, azok legalább nem oktatnak ki, nem ugatnak bele az életembe. Ez hatalmas előny, a jó kinézet mellett!
2013. jan. 7. 21:17
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

14-es hát ilyen primitív dumával nem tudom eddig milyen csajaid lehettek, gondolom nem az agysebész kategória, mondjuk az írásod alapján tojsz is a belsőre, na mindegy nem bántani akarlak csak meglepődtem, a cigányok beszólásain kívül rég hallottam ilyen vulgáris és primitív megnyilvánulást.

Kérdező neked azt tudom mondani hogy minden pasinak más tetszik, természetesen lehet esélye, 20+ már szinte mindnek több is kell egy jó testnél, és sokan abszolút nem buknak a "fullos" csajokra, ostoba barmok persze mindíg lesznek de azokkal nem kell foglalkozni, ha te is képes vagy a belső tulajdonságokat is értékelni a külső mögött akkor szerintem nem leszel magányos.

24/L

2013. jan. 7. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!