Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan égessem be a csajt?

Figyelt kérdés

Ma suliban a barátnőm mindenki előtt elkezdett velem ordítozni, adott egy pofont és a nemi életünket is kibeszélte. Hallotta az egész suli. Mindenki ismer itt mindenkit és most mi vagyunk a téma. Rombolja a hírnevemet. Nagyon durván be akarom égetni mert nagyon megérdemli! Még más miatt is. Van valami jó ötletetek?

18/F

2013. jan. 7. 14:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az első számú szabály: ne menj bele kisded játékokba!

Bármit mond, csinál, egyszerűen ne reagálj, vagy csak nevesd ki. Nézz keresztül rajta.

Ha odamegy, nyíltan és hangosan mondd a szemébe, hogy: nem érdekelsz, sajnálom, mondd el, amit óhajtasz, aztán menjünk tovább.

Maga a semlegesség a legnagyobb büntetés ebben az esetben, ha tovább pattog ő lesz nevetséges.

Simán kezeld méltósággal a helyzetet, így ő égeti be magát, ennyi.

23/L

2013. jan. 7. 14:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért én meghallgatnám a másik oldalt is... Biztosan meg van neki és ok nélkül pofozgat, ugye? :)
2013. jan. 7. 15:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, ez a jelenet neki is épp elég égő volt, mert rajta is röhög most mindenki, nem csak rajtad. Inkább próbáld elfelejteni, és keress egy nála sokkal szebb és kedvesebb lányt, az épp elég lesz neki.
2013. jan. 7. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha már ő képtelen normálisan viselkedni, legalább benned maradjon gerinc! Ne alacsonyodj le erre a szintre, mert te sem vagy különb, mint ő, ha "beégeted". Szerintem ezzel a viselkedéssel saját magát égette le.
2013. jan. 7. 15:14
 15/19 anonim ***** válasza:
hát megmondom őszintén, az, ahogy írsz róla, tipikus kis macsónak képzellek, legalább is te annak gondolod magad, szőrmekapucnis felsővel, aki még a diszkóban is abban "táncol", de szólj, ha tévedek. Sokat segítene, ha leírnád, hogy miért szakított veled.
2013. jan. 7. 15:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buzzi. Az a baja hogy jobban hisz egy beteges hazudozonak mint nekem. Szilveszterkor tortent valami velem es par haverommal amit az a gyerek teljesen mashogy mondott vissza de mindenki tudja hogy mindig hazudik es megis neki hitt nem nekunk. Meg is erdemli akkor. Mar amugy is kezdett belole elegem lenni mas dolog miatt. Ezt nem akarom csak ugy elfelejteni mert tok gaz lesz most suliba par napig. A tanarok is kerdezgetnek. Az igaz hogy szeretek kozepponban lenni de ez mar tenyleg sok volt. Hulye ribanc
2013. jan. 7. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Vagyis valaki azt mondta neki, hogy esetleg megcsaltad (én erre tippelek, konkrétumot ugyan nem írtál), és te csodálkozol, hogy elhiszi neki? Ez alap, te úgyse mondanád meg neki, induljunk ki ebből. Magyarul nem egy hülye, hisztis p*csa, ahogy te fogalmaztál, hanem teljesen jogosan megbántódott! És ha tényleg történt valami, hiába adták elő teljesen másképp, akkor mondd el neki, hogyan történt valójában. Nekem nem úgy tűnik, mintha teljesen ártatlan lennél.
2013. jan. 7. 16:33
 18/19 anonim ***** válasza:

nehogy már egy hülye ribanc miatta aggódj, ahogy te is nevezted. van még ezernyi normális lány, akinek ilyen tett meg se fordul a fejében. (pl szerintem ez undorító)

minden csoda 3 napig tart. hagyd őket, hagy kérdezzenek. válaszolj őszintén és akkor nem kell a hírneved miatt se aggódni mert rendesnek tartanak attól, mert te nem hazudsz össze-vissza. :)

2013. jan. 7. 16:53
 19/19 MarkoG ***** válasza:

Satterek vagytok mind2en... ő, hogy bált csinált a szakításból és te is, hogy érdekel a "hírneved" ki a faszt érdekelnek az ilyen dolgok.. -.- Aki ismer az tudja rólad az igazat aki nem azt meg szard má le Istenem!

tudod van az a mondás, hogy édes a bosszú íze de keserű ha lenyeljük...

2013. jan. 13. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!