Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhet, hogy a nőgyógyászom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy a nőgyógyászom akar valamit tőlem?

Figyelt kérdés
Többször is zavarba ejtően a szemembe nézett vizsgálat közben, ezek után pedig önkényesen elkezdett tegeződni, még édesanyám előtt is. Amikor a párom vitt rendelésre, úgy intézte, hogy az eredményt ne a párommal várjam meg a folyosón, hanem beültetett maga mellé, holott még vagy 10 percet kellett ott várnom. Ezután eltelt vagy fél év, hogy nem voltam vizsgálaton, amikor is egyszercsak bejelölt fészbukon. Nem tolakodó ez egy kicsit? Mit gondoltok, belefér a szakmába ez?
2013. jan. 7. 12:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A "zavarbaejtően" alatt meg azt értem, hogy konkrétan végig mélyen szemezett.
2013. jan. 7. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, engem 18 évesen is magázott a nőgyógyász, de még az új fogorvosom is, pedig fiatalabbnak nézek/néztem ki a koromnál.
2013. jan. 7. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Na és visszajelöltél neki?
2013. jan. 7. 13:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, mert úgy gondoltam először, hogy biztos valami hivatalos oldala, mint orvos. Aztán feltűnt, hogy ott még a Dr. sincs kirakva a neve elé. Megjegyzem a barátom hülyének nézett, azt mondta naív vagyok.
2013. jan. 7. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem Csisztu volt az akinek addig addig vizsgálgatta a punciját a nőgyógyásza míg csak össze nem jöttek?! (Ha nem ő akkor valamelyik másik celeb)

Ha mekkora lúzer már ez doktor úr. Facebookon jelölgeti a pácienseit mint valami hü!yegyerek a csitripitsákat.

2013. jan. 7. 13:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Belezúgott a pinádba, van ez így. Én ezért nem megyek el nőgyógyásznak, mert az egyik felétől lavorba hánynék, a többibe meg szerelmes lennék, álló fasszal nem jó műteni.
2013. jan. 7. 13:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Tök szép világot élünk. Ha van egy orvos, aki közvetlen, kedves a betegével, az már egyből egy perverz állat. Jaj, neadjisten még facebookon is bejelöli. Mekkora bűn!
2013. jan. 7. 13:37
 18/19 A kérdező kommentje:
Azt nem mondom, hogy perverz, de talán a szakterülete miatt kissé kellemetlen a közeledése, végülis nem a torkomat vizsgálja meg...
2013. jan. 7. 13:40
 19/19 anonim ***** válasza:
És írt is neked amúgy?
2013. jan. 7. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!