Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztétek már úgy hogy egyedül magányosan fogtok meghalni? És hogy semmi esélyed arra hogy valaha is boldog leszel? 33L
Hogy jobb ha meghúzom magam, és kussolok, mert akkor legalább senki se bánt, és hogy mindenki csak fájdalmat okoz, és minden ember undorító, és jobb lenne talán meghalni, és hogy a legtöbb amit tehetek, hogy a lehető legészrevétlenebb maradok. Félek szeretni érezni bármit is... Néha belemegyek felületes, egyéjszakás kapcsolatba is, mást úgyse akarnak tőlem, meg akkor legalább nincs semmi fájdalom. De csak egyszer kétszer fordult elő, hogy érezzem hogy élek... Úgyse akar tőlem senki mást csak ideig óráig csöcsörészni, aztán mindig találnak jobbat...
De már így belenyugszol, dolgozol eszel alszol egyedül szótlanúl mint egy gép, és kezded belátni hogy jobb sose lesz.
Jaj dehogy, nem kell rohanj sehova. Ilyenkor azért mindenképp segíteni tudnak a hozzád közel állok, barátok. És azt ne engedd, hogy bántson senki. Igazából akkor bántanak, okoznak fájdalmat leginkább az emberek mikor érzik rajtad a félelmet és érzékenységet. Tapasztalat én már átestem ezen, pár hónapja.
Próbáld ki pár napig. Szeretem az embereket, ők is szeretnek engem.(Hatásos)
Ha akarsz írhatsz nyugodtan privit is.
A férfiak meg a te fajtád miatt gondolják ugyanezt,hogy magányosan fognak megrohadni. Mert azok az életvidám, gyönyörű lányok, akik szalonképesek, azoknak már mindnek van trógerük, szóvval nem nagyon lehet elhódítani se őket szinte, akik meg nem foglaltak, azok mind kb. ilyen paranoid elmebeteg idióták, ilyen zárkózottak, hogy atommal nem lehet kirobbantani őket a saját elmélyük börtőnéből. AZ ilyen nők azok,akik feél,ha közelítenek, akkor is csak visszautasítást adnak, mert megkeseredett jószágok, és mindenkiben ellenséget látnak. Ránézésre lehet látni,hogy melyik az ilyen savanyú uborka lány, az ilyeneket kerülik is a pasasok, csak a legpinahiányosabbak nem, de azok meg le vannak morzsolva.
MAgadon kell változtatnod, hogy boldog nővé válhass a jövőben, mert 33 évesen egy nő már elég keményen vínül, és hamarosan cserfes ráncos banya leszel.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ez is a te kérdésed volt, szóval nem olyan nagyon régen még párkapcsolatban voltál. Nálad sokkal-sokkal magányosabb emberek vannak, fejezd be a rinyálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!