Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavaró a fiúk számára, ha kevés az önbizalmam és visszahúzódóbb vagyok?
Nehezen ismerkedem másokkal a fentiek miatt, nehezen nyílok meg. Egyébként sem járok el igazán sehová, ahol túl sok lehetőségem lenne ismerkedni, de úgy érzem, hogy az önbizalom hiány és a félénkségem, csak még inkább hátráltat, pedig már kinőttem a tinikorból :)
Érdekelne, hogy a fiúk szemében ez mennyire negatív.
Elsősorban 25év felettiek válasza érdekelne, hogyan is állnak ehhez. Köszönöm!
Ez a lehető legnegatívabb dolog, nem csak egy lányon, akárkin.
Akármi is okozza az önbizalomhiányodat tegyél ellene! Törj ki, próbálj meg többet ismerkedni, legyél bátor, ha véletlenül valaki elutasít az nem a világ vége. Ha nem teszel semmit, akkor nem is fog semmi se változni.
Pozitívnak nem pozitív a dolog. Ezt én mondom, aki ugyanezekkel küszködik.
Bizonyos esetekben nálam ez növeli az önbizalmamat, mert van valaki velem, aki még nálam is bizonytalanabb, és ettől erősebbnek érzem magam, de összességében a krónikus önbizalomhiány nyilván nem egy jó dolog.
Ha elég csinos vagy ahhoz, hogy megragadja a figyelmemet, akkor megpróbálnék találni egy utat hozzád, szóval önmagában ez nem állítana meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!