Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az amit a barátnőtök csinál és zavar titeket?
az elsőt, osztom, az nálunk is van, ohgy nézném a filemt, őmeg matat egész végig, aztán nem tudok figyelni..:D
nálunk egyébként a fennt említett dolgok nicnsneek, visszafogott csajszi, nagyjából mindig ugyanakkor akarunk csókolozni, minden, talikat tekintve, meg abszolut nem erőltti soha, és sok szabad teret is enged nekem.
távkapcsolat amiénk, de sztem egész jól megvagyunk :)
igaz sokszor zavar, ohgy tul egységesen, szürkén, és érzelemmentesen viselkedik, főleg interneten, de élőben teljesen más mindig :)
Nincs barátnőm foreveralone : D
de amikor voltak az egyikben az zavart hogy ha valamit nem tudtam,(nem szexuális téren) és kérdeztem akkor a válasza "mindegy" volt,amit nagyon utáltam
Meg hogy állandóan, XYZ-vel (Expasija) ezt meg azt csináltuk,mikor szóltam hogy ez engem zavar akkor meg én voltam a bunkó
"Szerinted ez a ruha jól áll rajtam?"
"Kövérít ez a ruha?"
"Kövér vagyok?"
Ezek a kérdések úgy letudnak fárasztani!
Semmi
Csak,ha buta
Nem a tanulásra gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!