Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ennyire nem szeretnek az emberek?
Oké lehet hogy amit most fogok írni az kicsit idiótán fog hangzani, szóval a "poénos" válaszadók kíméljenek.
Kitettük a barátommal egy hónap után, hogy kapcsolatban vagyunk. És ugye ilyenkor az emberek szokták lájkolni, a megváltozott családi állapotodat... Ezzel szemben az úgymond "barátaimnak" tartott egyének közül, egyetlen egy ember volt aki tetszikelte.
Miért nem tudnak az emberek egy kicsit is örülni a másik boldogságának? Jobban mondva másénak igen.. de az enyémnek soha? Nem értem.. =/
nem vagy a társaság lelke.
Vagy csak szimplán nem olyan jelentős esemény egy bejegyzés a facebookban.
De azért nálatok is valami defekt lehet vagy csak tini vagy, mert ez a kényszeres megerősítés mánia...
Nem lájkoltak a fszbóókon?????!!!
ÚR ISTEN, MÉGIS VOLT VILÁGVÉGE!!444
Egy hónap után tettük ki. :)
Nincs defekt... sőt :D
Ráadásul ő már baromira nem mondható tininek mivel 23 éves én 16 vagyok és nekem eszembe nem jutott volna kitenni face-re. Ő kezdeményezte.
El tudom képzelni, hogy rossz érzés, de ne legyen ez olyan fontos. A lényeg, hogy ti legyetek boldogok egymással, minden más ennél jóval kevésbé fontos, vagy teljesen lényegtelen. Illetve indíték/ok lehet, hogy irigyek, féltékenyek, vagy csak egyszerűen észre sem vették, elkerülte a figyelmüket:) Ne aggódj ilyen "apróságokon", vagy ha ez neked ennyire fontos, én majd örülök az úgymond barátaid helyett is:)
Szép napot!
seherezádé_kiss
Nagyon aranyos vagy :)
Igaz tényleg apróság, csak azért valahol bánt.. :/
De köszönöm szépen! :)
Ilyenre még sem nyomtam soha sem like-ot. Mondjuk azt sem értem, hogy a szakítás után miért sajnálják sokan az illetőt, hiszen akkor ért véget valami rossz.
A FB posztolásnak és meg van a tudománya. Bár gyerekeknél ez annyira nem számít, de nem mindegy, hogy melyik napon és melyik napszakban teszel közzé valamit.
Ha már 1 hónapja jártatok akkor gondolom nem volt újdonság nekik azért nem lájkolták. Lehet hogy neked gyakran van másik barátod ezért már megszokták hogy 1-2 havonta van másik.
Ha én tenném ki hogy kapcsolatban vagyok akkor gondolom sokan lájkolnák mert nem volt még barátnőm úgyhogy ilyet még nem láttak :D
Nekem ő a második barátom és az előzővel még csak ki sem raktuk :D
Szóval eddig csak kettő volt, és az szerintem az abszolút nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!