Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csináljam? Nagyon fétéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam? Nagyon fétékenyek - SEGÍTENÉTEK?

Figyelt kérdés

Nagyon féltékeny fiúk véleményét szeretném kérni. Illeteve lányokét akiknek nagyon féltékeny a párjuk.

Külföldön élek, külföldi párommal. Most itthon vagyok (egyedül) Mo-n és a barátnőmnek lesz a szülinapja. Hívott engem és még néhány lányt hogy menjünk el vacsizni és ünnepelni. Viszont a párom nagyon féltékeny típus és félek hogy balhé lesz ha elmondom. Hazudni nem szeretnék neki mert nagyon szeretem.

Légyszi segítsetek ötletekkel hogy hogy hozzam ezt fel neki, mit mondjak illeteve hogyan hogy ne legyen baj?

Nem szeretném megbántani a barátnőmet hogy nem megyek el, 10 éve a legjobb barátnőm. Viszont veszekedni sem akarok a párommal emiatt.

Légyszi segytsetek!!!!!

2009. aug. 27. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem akkor hogyan engedett egyedül haza? Ha erre is féltékenyen reagálna, hogy elmész a legjobb bartánőd szülinapjára. Egyszerűen elmondod neki. Készítetek fotókat és megmutatod neki.
2009. aug. 27. 11:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Hazekellett jönnöm mindenképpen. De lehet hogy jön utánam ahogy tud. Köszi a választ!

( 27/l )

2009. aug. 27. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de a párod nem normális. Én is féltékeny típus vagyok, de azért ez már beteges. Én tuti nem bírnám elviselni, hogy a barátom miatt még ennyi önálló döntést sem hozhatok. Mondd meg neki, hogy a legjobb barátnőd, ne féltékenykedjen. Ha pedig ennyire nem bízik benned, akkor semmi értelme együtt lenni.
2009. aug. 27. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
adom az előttem szóló véleményét. ez tényleg beteges. a legelején kellett volna szerintem tisztázni hogy te is önálló ember vagy, és van magánéleted nehogy már egy csajos bulin is rettegni kelljen hogy nem lesz-e baj :S
2009. aug. 27. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:

párom is ilyen,semmi okot nem adtam arra hogy féltékeny legyen,mégis az,ha tehetné,csajokkal sem engedne sehova...

de már megszoktam hogy 1-1 ilyen buli/délutáni sörözés ,egyebek után 2-3 napig hisztizik,elkell neki millioszor mondani,hogy imádom mindennél jobban és lenyugszik

22/L

2009. aug. 27. 15:21
 6/6 A kérdező kommentje:

kÖSZI A VÁLASZOKAT! én most rákérdeztem mns-en , egyelőre úgy tűnik minden ok. Mondta hogy jó , persze menjek csak de viselkedjek, és reméli nem lesznek férfiak! :-) Csak lányok megyünk. Addig még úgyis bekattan (holnap este megyünk) , de megpróbálok mindent hogy elkerüljem.

Persze, tudom, én is 1000 szer elmondom hogy szeretem és sosem csalnám meg. remélem nem lesz baj!

köszönöm mindenkinek

2009. aug. 27. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!