Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány barátzónájában vagy akkor örökre ott is
maradsz?
Nyilván ott maradsz örökre, mert az elutasítás a látványodnak szól. Az pedig nem változik az évek alatt, hiába gyúrsz, váltasz stílust, az arcod geometriai arányai nem változnak meg. Az pedig közismert tény, hogy minden az arcon múlik. Ha az nem nyerő, akkor semmi sem nyerő.
De ha nem akarsz örökre ott maradni, akkor egyből megszakítod a kapcsolatot a lánnyal. Ez a legjobb, amit tehetsz a saját érdekedben. Az nem barátság, ha valaki elutasítja a lényed jelentős részét, a testedet. Sikerült a lányoknak lejáratni a barátság fogalmát, ami nagy kár.
2013. jan. 6. 11:06
Utolsó szerintem ezt nem igy kell felfogni
2013. jan. 6. 11:37
Nem.Először ck baraátkoztok,amire épül majd a szerelem :)
2013. jan. 6. 11:37
Van alternatívád esetleg? Az elutasító pozícióból minden könnyebbnek látszik.
2013. jan. 6. 11:39
11-es: Barátságnál miért lenne fontos, hogy vonzónak találjam a külsejét? Az, hogy nem jön be nekem, még nem jelenti azt, hogy nem fogadom el úgy, ahogy van... Maximum akkor mondhatná ezt a másik fél, ha azt mondanám neki, hogy "Figyelj már, ezt a zacskót húzd a fejedre, mert irritál a látványod." Szerintem nagyon hülyén fogod fel... Ha a barátság az lenne, amit te leírtál, azt jelentené, hogy csak olyan emberekkel barátkozunk, akiket vonzónak találunk...
2013. jan. 6. 11:42
15.
Ha a barátság mindkét fél részéről illúziómentes, akkor nem számít a vonzalom megléte.
De ha a pasi akarna tőled valamit, és te elutasítod, akkor az nem lehet barátság, mert elutasításon alapul. Neked könnyű így barátokat gyártanod, de a másik oldal sosem fog belenyugodni ebbe. Ezért szükségszerű elhagyni a barátzónát minél hamarabb. Hamis elfogadásra nincs szükség. Aki a testemet elutasítja, az a lelkemet is. Ez egy megbonthatatlan egység.
Tehát még egyszer: barátsághoz nem kell a vonzalom, ha mindketten semlegesek vonzalom ügyében.
2013. jan. 6. 11:56
Konkrét példával illusztrálva:
Van mondjuk egy lány, aki tetszik, és többet akarok tőle. Ő elutasít a vonzalom hiánya miatt. Felajánlja a "barátságát" Neki ez a legkönnyebb. De nekem kifejezetten fájdalmas gondolat, hogy egy esetleges baráti, lelkizős beszélgetésünk után a lány hatalmasat szexel valakivel, akinek legfőbb erénye, hogy jobban néz ki nálam.
Bottom line: akinek nem kell a testem, az ne használja a lelkemet. Dupla, vagy semmi.
2013. jan. 6. 12:02
Igaza van a 73%-osnak. Ha jól nézel ki, összejöhetsz a lánnyal, de ha nem, akkor soha a büdös életben, max haver lehetsz, akinek elpanaszolja, h az aktuális pasija milyen egy tapló paraszt. Ezért nem lehet kitörni a barátzónából, mert az ember arca, magassága, stb. nem igazán változik.
2013. jan. 6. 12:07
8-as vagyok. Az egyik barátomat kikosaraztam amikor járni akart velem. De a barátságunk azóta is jónak mondható,bár kicsit távolodtunk egymástól. Kettesben ugyanolyan velem de ha az udvarlóimat hozom bemutatni akkor látszik rajta a feszültség, nem igazán fogadja el. Nem pacsizik velük,nem avatja bandataggá de igyekszik normális lenni. Bár mostanában nem köszön a barátomnak. De úgy érzem alapjában véve jól tudja kezelni ezt a helyzetet, pedig szerelmes belém és titkon azt reméli egyszer mi egy pár leszünk. Nagyon fáj nyilván, hogy nemet mondtam de nem tudnám elképzelni őt páromnak. Olyan mintha a bátyám lenne!! Mintha magamat látnám fiúban. Szomszédok is vagyunk. De nem tudnám elképzelni, hogy járjunk nem értem miért mert nekem a külső nem annyira fontos, hogy ezért elutasitsam.. :S
2013. jan. 6. 15:35
ha nem csapod meg 120 km/h -val a hátsó felét szerintem így marad.
2013. jan. 6. 21:37
Kapcsolódó kérdések: