Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethetem a barátomat?

Figyelt kérdés

Egy ideje járok egy sráccal, de amikor összejöttünk én még másba voltam szerelmes. De úgy gondoltam, hogy majd elmúlik ha a mostani barátom tényleg illik hozzám és elfelejtem az előző szerelmem.

Azóta eltelt 4 hónap és még mindig azt a másik srácot szeretem, pedig a barátom annyira megérdemelné, hogy őt szeressem. Ő igazán szeret engem, a másik sráccal jó barátok vagyunk és nem titkolja, hogy szívesen szeretkezne velem, de nem vagyok benne biztos hogy többet is szeretne tőlem (persze ez sem kizárt, mert néha úgy érzem mintha...ahogy beszél, ahogy rám néz...stb). El fog múlni ez az érzés és beleszerethetek végre abba a férfibe aki igazán megérdemelné?

Ha voltatok már hasonló helyzetbe érdekelne, hogy mi lett a vége. (22/L)

2009. aug. 27. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Hogy szeretheted-e? Nem! Megtiltom!

Lol milyen kérdés ez már... 22 éves korodra azért nem kéne minden döntést másra hárítani.

2009. aug. 27. 11:35
 2/3 A kérdező kommentje:
A kérdéshez fűzött magyarázatból talán kitűnik, hogy félreértettél, de azért köszi!:) Majd megfontolom!:)
2009. aug. 27. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne találkozz az első pasival, mert nem tudod akkor elfelejteni. Ha ennyire rendes a barátod, akkor megérdemli hogy őszinte légy vele. Mond el neki hogy érzel és tölts vele több időt. Mindenképp tarts egy kis nyugis időszakot, egy pár napot mikor egyikkel sem talizol és gondold át az egészet. Ha nem tudod megszeretni igazán a pasid, akkor inkább ne hazudj se magadnak, se neki. :) Remélem hasznos voltam!
2009. aug. 27. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!