Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném kicsit féltékenyebbé a barátomat?
Figyelt kérdés
Szeretném ha jönne benne, hogy kellek neki, jó csajnak tartson, ilyesmik :) Nem azt szeretném, hogy rosszul érezze magát, tudja, hogy sosem csalnám meg. Felszeretném kelteni az érdeklődését. Mit tanácsoltok? :)2013. jan. 5. 19:58
1/5 anonim válasza:
hát ha a faszid akk kellesz neki és jó csajnak tart....mások meg rühellik ha féltékeny a faszijuk....szval örülj inkább:P
2/5 anonim válasza:
Az én pasim se féltékeny:(
Gondoltam, hogy lesznek jó kis válaszok de egyiksem volt hasznos.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is :) Próbáltam elmagyarázni, hogy mire gondolok pontosan. Természetesen nem azt szeretném, hogy rosszul érezze magát, kérdezősködjön, nyomozzon stb. hanem hogy én mit tehetek csajként, hogy jó csajnak tartson. Talán fiúktól hogy mire vágytok egy barátnőtől? Vagy lányok mit vettek be, hogy felkeltsétek a barátotok figyelmét?
2013. jan. 5. 23:16
4/5 anonim válasza:
Ha setalunk az uton es megnez egy pasi attol kivan nagyon, hogy en az o baratnoje vagyok engem ne nnezzen senmki.. volt amikor a metron vegignezett rajtam egy srac, erre o magahoz huzott , ranezett a sracra durvabban xD vagy volt amikor egy boltban egy srac dolgozotol kerdeztem meg , hogy mi merre van, erre a baratom odasietett hozzam , es szinten kicsit szorosabban atkarolt.. neha idegesito egy picit.. De hogy ezt elerd, csipd ki magad jobban mikor kimentek.. vagy ha azt akarod , hogy radnezsenek a buszon/metron akkor probalj meg egy ket sracra tobbszor rovid idore ranezni ( ne feltunoen bamuld, csak hivd fel a figyelmet magadra) lehet , hogy bejon ha erre vagysz :D
5/5 anonim válasza:
Ne tedd féltékennyé, megmérgezheti az egész kapcsolatot.
Inkább izgasd fel, legyél vele kihívó, éreztesd, hogy kívánod, és csakis őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!