Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit teszel ha szakítanak veled?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel ha szakítanak veled?

Figyelt kérdés
8 éves párkapcsolatból lépett ki az expárom, már nme szerelemmel szeret, nagyon nehéz ezt megemészteni, nyílván több dolog is közre játszott. Hogy éljem túl azkat az napokat órákat, ameddig eljutok odáig h jobban legyek. 16 voltam mikor összekerültünk most 24 mikor szétmentünk, teljesen tanácstalan vagyok :((
2009. aug. 27. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy kis ideig sajnálom magam és után határozottan talpra állok. Nincs más megoldás. Javaslom, hogy beszélgess és "ismerkedj" nem azt mondom, hogy egy új kapcsolat. Abba csak akkor kezdj majd bele mikor már úgy érzed készen állsz rá.
2009. aug. 27. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
vagy egy utazás is sokat segíthet, persze nem egyedül
2009. aug. 27. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbáld elterelni a figyelmed valamivel menj a szüleidhez hívd meg őket ebédre, próbálj ki új dolgokat. Vehetsz esetleg egy kisállatot amit szeretgetni, óvni kell. A határ a csillagos ég. Mehetsz barátokkal szórakozni. Ha esetleg van ilyen kis kerted akkor ültethetsz virágokat. Mehetsz kondizni, úszni.

Mikor bánatos vagyok mindig én mindig vagy sütök vagy olvasok.

2009. aug. 27. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden jónak vége szakad egyszer, ez a lényege a pozitív és a negatív dolgoknak. Ha van egy pozitív/negatív dolog az életedben, és azt egy ellentétes dolog megszakítja, fáj.

Az is számít, miért mentetek szét. Ha ilyen "kiszerettem belőled" duma van, akkor hagyni kell a francba. Nem ér akkor annyit az egész, hogy idegeskedj érte. Ha nyalogatod a sebeidet és mindenki vígasztal, az jó érzés, de amíg ezt teszed, addig is csak a fejedben tartod, és nem adsz esélyt az újnak.

Én egy 7 hónapos kapcsolatból kilépve így tettem túl magamat a dolgon. És már semmi bajom sincs. 8 év után nyilván nehezebb, de ahogy 7 hónapos kapcsolatban, úgy 8 évesben is van naivitás, ha racionálisan gondolkozol.

Viszont, az érzelmi dolgokat a gyakorlatba vetítve: az életben csak akkor érsz el valamit, ha másokat letaposol. Minél kevesebb dolog akadályoz, te annál feljebb tudsz jutni. Magaddal kell törődni, ami volt az elmúlt, amíg nem teszed túl magadat rajta, addig nem fogsz előrelépni sem.

18/F

2009. aug. 27. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
igaz hogy nem voltam még ilyen helyzetben mert 14 vagyok, de még mikor összejöttük az első barátommal megfogadtam, hogy egy pasi miatt se fogok sírni. 9hónap utána szakított, én nem voltam utána rosszul, sőt felszabadultam, helyes pasikat nézegettem stb. De ha rossz kedvem van akkor én általába csokit eszek tejet iszok vagy a barátaimmal találkozok mert ők felderítenek.:) De egy sport is sokat segít. Tereld el a figyelmed és lehetőleg hullafáradtan feküdj le mert úgy nem tudsz rajta gondolkodni. Hát azt hiszem ennyit tudok mondani. Szurkolok hgy találj valakit. És lécci e kezdjétek hogy mit tudhatok 14 évesen. Mert én már láttam 9éveseket cigizni meg stb. Szóval ez a "mai világ" enyhén más. Én 9évesen még babáztam.
2009. szept. 1. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!