Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy 3 év együttlét után ilyen gyorsan túl legyek rajta?
Figyelt kérdés
A volt barátommal 2 hónapja szakítottunk, kicsit több mint 3 évet voltunk együtt. Az utóbbi hónapokban a dolog már nem működött megfelelően, semmilyen téren. Én voltam az, aki a végleges szakítást kimondta.
Ezek ellenére már 2 héttel a szakítás után úgy éreztem, hogy semmit nem jelent nekem. Azóta már feltűnt más a színen, azt hiszem szerelmes is kezdek lenni. Nem érzem úgy, hogy most ismerkednem kellene, inkább egy biztos pontra vágyok. Normális, hogy már ennyi idő után így érzek? Volt már valaki hasonló helyzetben?
2013. jan. 5. 16:39
1/6 anonim válasza:
Én is voltam így. A 3 évből 1 olyan elmondhatatlanul rossz volt, hogy rájöttem, hogy egyedül milliószor boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. A szerelem pedig hamarabb rám talált, mint gondoltam volna. Még nem is terveztem hogy ismerkedjek, jött magától.
2/6 anonim válasza:
Pontosan.
Nálam 2.5 évnél egy kicsit több de amint kimontdam, h off a téma egyböl semmi......:)
3/6 anonim válasza:
A legtőb esetben a szerelmért felelős hormon bomlási ideje 3év . ezért gyakran van igy
4/6 anonim válasza:
Igen, mert ha a fazon jelentett volna neked bármit is, akkor minimum 1 évig rá sem bírnál másik pasira nézni.Én sem bírtam, még pótlékot se, és 1 év volt mire egyáltalán erőt vettem magamon..
5/6 anonim válasza:
Ha az utolsó időszak már nem volt jó, akkor teljesen normális, hiszen nem voltál már szerelmes. Én is voltam így, 7 év után szakítottunk, ebből az utolsó másfél év már csak kínlódás volt, akkor már nem kötődtünk egymáshoz érzelmileg. 3 hónapig voltam boldog, kiegyensúlyozott szingli, aztán megismertem a páromat :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! :) Nálunk az utóbbi 7-8 hónapban érződött erőteljesen, hogy nincs valami rendben. Akkor ezek szerint normálisak az érzéseim.
2013. jan. 5. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!