Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek van egy kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek van egy kis súlyfeleslege. Van bármi kultúrált módja, hogy rávegyem a fogyokúrára? :S

Figyelt kérdés

2013. jan. 5. 15:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én sem tudtam rávenni az expáromat a fogyásra...Pedig! Ott én akartam fogyni, és őt csábítottam, hogy ha már én is akkor te is! Náeki alapból volt kicsi súlyfelesleg, nekem meg az évek alatt jött fel ~15 kg.

Nem sikerült. Akármit csináltam. Tornáztam előtte, elmentem futni vele (ő állt, nézte, én futottam), egészségesebben ettem, ő ugyanúgy (ugyanis közölte, h nem kecske, hogy salátát egyen...). Szóval semmi.

Eredmény: szakítottunk, ennek az egész fogyósdinak már kb 6-8 hónapja. Én: 15 kg mínusz, ő 15 kg plusz.

Igaza van annak, aki azt mondta, h fejben dől el...sajnos ameddig csak te akarod, nem fog semmi történni. Nagyon sajnálom :(

2013. jan. 6. 07:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Jajj, kimaradt, hogy 23/L vagyok, és amúgy nem ezért szakítottunk, hülyén jött ki, ahogy írtam.
2013. jan. 6. 07:52
 23/24 anonim ***** válasza:
Én mikor összejöttünk 17 éves voltam, 172 cm és 50 kg. Aztán elvoltunk mi, meg a plusz mínusz 2-3 kilóm. 21 évesen mi meg egy üveg whisky és a hihetetlen felelősségtudatunk egy apró bérelt szobában összehoztuk életünk legjobb "balesetét", aki most már 4 éves. és aki miután már kiköltözött a világra a pocakomból hagyott maga után egy jó 10 kiló pluszt. Én eléggé kivoltam a terhesség miatt, a szar helyzetünk miatt, stresszes volt minden, ezt meg kajálásba folytottam. A párom úgy csinálta, hogy: "De cuki a pocikád.", meg "kis sonkám", szóval ilyen "gonosz bókok" formájában. 50 kg vagyok azóta :)
2013. jan. 6. 12:00
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi jó tanácsokat, továbbra is várom őket: ) és igyekszem hasznosítani és tanulni a ti eseteitekből.
2013. jan. 7. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!