Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleírjam a barátnőmnek vagy nem?
persze, hogy írj bele, amit szeretnél, ezt te döntsd el:)))
nálunk ez ilyen családi szokás, hogy mindig írunk ajándéknak szánt könyve, pl most apunak karácsonyra azt írtam, hogy "2012 karácsonyára a lányoktól"
szerintem írd oda a kersztneved, hogy pl "Robitól", vagy 21.születésnapodra..stb..ezen ne gondolkozz túl sokat..de úgy is jó, ha veszel hozzá egy szép könyvjelzőt és arra írsz rá, és akkor nem a könyvet firkálod össze:)
szóval mindenképpen írj majd vmit mert ez egy szép gesztus, én örülnék neki, ha nekem is írna pasim (most szakítottunk 1 órája:S)
Szerintem ne írj bele.
Én szeretem a könyveket, most is azt kaptam páromtól, de én még dedikáltatni se szoktam őket, bármennyire rajongok az íróért, mert szerintem bűn összefirkálni egy könyvet. Én biztos nem örültem volna, ha párom beleír. Anélkül is tudom, hogy tőle kaptam. Minden könyvemről tudom, hogy honnan van, azokról is, amiket évekkel ezelőtt kaptam. 25N
#6 kitartást..
Egyébként,szerintem kedves gesztus.De szépen írj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!