Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleírjam a barátnőmnek vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleírjam a barátnőmnek vagy nem?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre h a barátnőm nagy rajong a könyvekért. Születésnapjára könyvet szeretnék venni. És már láttam pár helyen, h szokás vmit írni az első oldalára... és nem tudom h én most írjak neki és ha igen mit...

2012. dec. 28. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne írj bele.
2012. dec. 28. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
még mindig első vagyok: egy papírt mondjuk belerakhatsz az első oldalra üzivel
2012. dec. 28. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
mekkora dilemma azt a k*** :DDD amúgy meg szerintem írj bele, mert 5 év múlva azt sem tudja majd kitől kapta:DDD az úgy személyesebb egyébként..
2012. dec. 28. 20:09
 4/8 A kérdező kommentje:
és mit :D
2012. dec. 28. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Írdd bele azt hogy a neved-től kapja ez alkalomból sok szeretettel a lány nevét írd bele. Én ezt írnám bele. meg egy dátumot.
2012. dec. 28. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:

persze, hogy írj bele, amit szeretnél, ezt te döntsd el:)))

nálunk ez ilyen családi szokás, hogy mindig írunk ajándéknak szánt könyve, pl most apunak karácsonyra azt írtam, hogy "2012 karácsonyára a lányoktól"

szerintem írd oda a kersztneved, hogy pl "Robitól", vagy 21.születésnapodra..stb..ezen ne gondolkozz túl sokat..de úgy is jó, ha veszel hozzá egy szép könyvjelzőt és arra írsz rá, és akkor nem a könyvet firkálod össze:)

szóval mindenképpen írj majd vmit mert ez egy szép gesztus, én örülnék neki, ha nekem is írna pasim (most szakítottunk 1 órája:S)

2012. dec. 28. 23:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne írj bele.

Én szeretem a könyveket, most is azt kaptam páromtól, de én még dedikáltatni se szoktam őket, bármennyire rajongok az íróért, mert szerintem bűn összefirkálni egy könyvet. Én biztos nem örültem volna, ha párom beleír. Anélkül is tudom, hogy tőle kaptam. Minden könyvemről tudom, hogy honnan van, azokról is, amiket évekkel ezelőtt kaptam. 25N

2012. dec. 28. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 kitartást..

Egyébként,szerintem kedves gesztus.De szépen írj..

2013. jan. 10. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!