Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves vagyok és szűz, gáz ez? Anyámmal élek, esténként felolvasok neki mert rosszul lát. Hol fogok találkozni a a nagy Ő-vel. És mikor?
Figyelt kérdés
2008. máj. 30. 23:48
11/25 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak: neki is ajánlom ezeket az oldalakat! 60 évesek is keresnek rajta. És 40-50 éves hajadonok is vannak. Hogy szűzek-e, azt nem írták oda.
12/25 anonim válasza:
Utolsó elötti válaszoló vagyok.Utolsó válaszolónak:miért is ajánlod ezt nekem?
13/25 anonim válasza:
Azért, hogy mondd meg a rokonodnak!
És ne pontozz le, ha lehet.
14/25 anonim válasza:
hát,már megbocsássatok,de hogy lehet 46 évesen szűz vki?? :D ez vagy kamu,vagy eddig zárdában élhetett a szerencsétlen...
hát,ha anyukádnak olvasgatsz esténként,tuti nem lesz nőd még 80 évesen se! Tessék emberek közé menni,munkahely,kávézó,sötöbö....szerintem a hozzáállásoddal van baj,messzről leri rólad h félénk vagy és szűz. Ezt nem birják a nők.Legalábbis nekem nem kellenél.Bocs,ha kicsit keményen fogalmaztam,de itt az alapokkal vannak bajok,amin önszántadból nembiztos hogy változtatni tudsz. Sztem menj pszichologushoz.
15/25 anonim válasza:
Utolsó elötti válaszolónak:köszi,de sajnos a rokonomnak még netje sincs,mert az öregei nem engedik.Sajnálom őt,mert esélye sincs ismerkedni senkivel,és szerintem már nem is akar.
16/25 anonim válasza:
Nem tudom, hogy férfi vagy-e vagy nő? De nem szokványos dolog. Sajnos bizonyos szinten előfordul, hogy a szerető szülők magukhoz láncolják a gyermeküket és így elhúzódik a szüzesség is és a "fiatalos élet" is. Tehát, hogy sehova nem jár el az illető se haverok, se diszkó, sem párkapcsolat stb stb. És az ilyen szülők tudati szinten meg vannak győződve, hogy jól csinálják, holott tudat alatt egy rendkívül önző dolog ez. Ismertem én is ilyen hölgyet, aki a szülők haláláig együtt élt velük és csak későn kezdett el "élni". Sajnos a fiatalságodat már sajnálhatod, mert az "őrült évek" sohasem jönnek vissza. A kedves mama pedig szerintem be kéne, hogy érje azzal, ha csak minden második vagy harmadik nap lenne felolvasóest. Ne érts félre, nem szeretnélek ellene hangolni, de ahhoz, hogy az önértékelésed ne egy szánalmas lúzernek tűnjön, érdemes lenne elkezdened tenni a begubózottság ellen. Ha netezel, akkor keress régi osztálytársakat az iwiw-en, találkozz velük, hátha bemutatnak valakinek, vagy eljutsz így társaságba is. Légy türelmes, de határozott, légy céltudatos és kitartó. Néha merj nemet mondani a mutternek és próbáld vele megértetni, hogy szereted őt, de számodra borzalmasan rossz az, hogy nem élhetsz úgy, mint bárki más. Ha ezt nem érti meg, akkor sajnos önző, ha megérti és át tudod szervezni az életedet, akkor neki is egy életvidám gyereke lesz, frusztrációk és befeléfordulás nélkül. Sok sikert!
17/25 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, sokszor megpróbáltam, de valahogy mindig összetört a varázs. Ahogy a válaszokat olvasom, most is látom, hogy nem értetek meg, egész életemben ez volt, már nem anyámmal élek egyébként, de minden nap vele töltöm a délutánt és az estét, éjszaka átmegyek a saját házrészembe. Úgy érzem volt értelme várni. De néha hiányzik a saját család.
2008. jún. 3. 00:15
18/25 anonim válasza:
Jaj istenem milyen kedves gyerekek!!!Én 57 éves vagyok és szűz!István atya
19/25 anonim válasza:
Ma minden terészetes, élj úgy ahogy a SZÍVED DIKTÁLJA, légy SZABAD, ha anyáddal akarsz élni élj vele, ne foglalkozz senkivel, ha meg akarsz ismerkedni valakivel tedd azt, LÉGY ÖNMAGAD. Ne hidd el ha KÖZHELYEKET TANÁCSOLNAK NEKED
20/25 anonim válasza:
Én az a hozzászolo vagyok,aki elküldött pszichologushoz: bocs,ha kicsit kemény hangvételű irományt irtam,nem akartalak megbántani,dehát a meglepettség beszélt belőlem. Szóval ha igaz amit irtál,akkor tényleg el kéne menned szakemberhez hogy legyőzd a gátlásaidat.vagy azt a problémát,mitől nem sikerült párkapcsolatot kialakitanod eddig. Ezt nem rossz szándékból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!