Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 19 éves fiú mennyit vár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves fiú mennyit vár egy szűz 17 éves lányra?

Figyelt kérdés
Olyan 2 hónap belefér?
2011. ápr. 29. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
annyi igen.
2011. ápr. 29. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Én 24 évesen szűz vagyok, szóval 5 évet simán.
2011. ápr. 29. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Amíg meg nem érkezik a busz.....
2011. ápr. 29. 22:22
 4/9 anonim válasza:
sztem egy 17 éves lánynál az is belefér h megvárod amíg 18 lesz ha ő akarja. persze ha megadja a lehetőséget csapj bele a lecsóba :D. de azért hogy 5 évet várasson vki magár az már beteg... nincs az a nő aki miatt megéri annyit várni bármennyire szereti az ember.
2011. ápr. 29. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 16,5 voltam, mikor összejöttem a barátommal, aki 18 múlt akkor. EGY ÉVET várt rám. Azóta is együtt vagyunk...

Szerintem ha a srác igazán szereti a lányt, akkor bármeddig vár- hiszen akkor nem a testiség a lényeg, hanem a szerelem, és azt szeretné, ha a lány igazán élvezné a dolgot- ahhoz pedig kell, hogy kész legyen lelkileg. Szerintem a két hónap még kevés is kicsit- nálunk minden lány 16-17 évesen jött össze a barátjával, és minimum fél évet vártak. Aki 18 múlt, az is több, mint 3 hónap után feküdt le a barátjával- és ezek a kapcsolatok mind máig tartanak...

20/L

2011. ápr. 30. 00:49
 6/9 anonim ***** válasza:
ez most komoly kérdés???én meglepődtem...ha szereted addig vársz rá amíg nem áll rá készen...volt barátom 20évesen várt rám 2hónapot de azt már én nem bírtam szűz voltam 22éves...szval nem értem ezt a kérdésed...
2011. máj. 1. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:

én 17 éves és szűz voltam mikor a párommal megismerkedtem,akkor ő 19 volt :-)

elmondtam neki,hogy szűz vagyok és megbeszéltük,hogy nem erőltet semmit sem majd amikor úgy érzem készen állok rá akkor majd megtörténik a dolog.

2hónap után feküdtem le vele és a mai napig is együtt vagyunk és idén lesz az esküvőnk :-)

22/N ő 24/F

2011. máj. 1. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
2 hónapot siméán, aki meg 24 évesen még szűz az egy marha:)
2011. máj. 1. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
20 éves (nem szűz) srác 9 hónapot várt egy 20 éves szűz lányra [aki én voltam], úgyhogy alkat kérdése, attól is függ, hogy a srácnak mennyire fontos a kapcsolat. ha a lány személyiségébe úgy ahogy van beleesett, akkor szerintem 2 hónapnál többet is hajlandó várni. a másik kérdés pedig, hogy petting azért van-e, a srác megkapja-e a kívánt kielégülést..
2011. máj. 1. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!