Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves fiú mennyit vár egy szűz 17 éves lányra?
Én 16,5 voltam, mikor összejöttem a barátommal, aki 18 múlt akkor. EGY ÉVET várt rám. Azóta is együtt vagyunk...
Szerintem ha a srác igazán szereti a lányt, akkor bármeddig vár- hiszen akkor nem a testiség a lényeg, hanem a szerelem, és azt szeretné, ha a lány igazán élvezné a dolgot- ahhoz pedig kell, hogy kész legyen lelkileg. Szerintem a két hónap még kevés is kicsit- nálunk minden lány 16-17 évesen jött össze a barátjával, és minimum fél évet vártak. Aki 18 múlt, az is több, mint 3 hónap után feküdt le a barátjával- és ezek a kapcsolatok mind máig tartanak...
20/L
én 17 éves és szűz voltam mikor a párommal megismerkedtem,akkor ő 19 volt :-)
elmondtam neki,hogy szűz vagyok és megbeszéltük,hogy nem erőltet semmit sem majd amikor úgy érzem készen állok rá akkor majd megtörténik a dolog.
2hónap után feküdtem le vele és a mai napig is együtt vagyunk és idén lesz az esküvőnk :-)
22/N ő 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!