Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy kérés ez tőlem? A párom szerint igen.
A menzeszem előtti 1 hétben szörnyű lelki és idegállapotban vagyok. Ne csak hisztizésre gondoljatok, dühkitörések, öngyilkos gondolatok... Múltkor begyógyszereztem magam, máskor a fejemet a falba vertem, szóval tényleg nem egyszerű...
Ráadásul ilyenkor folyton féltékeny vagyok, a páromat gyanúsítgatom. És itt kezdődik a probléma. Belemegy a veszekedésbe ahelyett, hogy megnyugtatna, és azt mondaná, hogy szeret, meg én vagyok a legszebb, stb. De állítása szerint neki ez nem megy.
Én nem tudom kontrollálni magam, mintha egy más ember lennék olyankor.. Gyógyszer sincs erre, nem tudok mit tenni. Amúgy egy tök normális, életvidám lány vagyok.
Szóval ez volt a kérésem, hogy ilyenkor nyugtasson meg, de szerinte ez nagyon nehéz, mikor én épp gyanúsítgatom őt... Csak nem érti meg, hogy ettől még idegesebb leszek és kárt okozok magamban..
Általában csak a féltékenykedéssel van a bajom, ha akkor lenyugtatna, nem lenne öngyilkos gondolatom sem. De ő belemegy a veszekedésbe, annyira felidegesít, hogy remegek, és hát akkor jönnek az olyan gondolatok.
Tényleg nincs rá gyógymód, hogy is lenne egy lelki állapotra?... A fogamzásgátlót ajánlotta a doki, mert a görcseim is elviselhetetlenek voltak, de a lelki állapotomon nem segített.
De elmondtam már neki párszor, hogy ne menjen bele, inkább mondja el, hogy milyen szépnek tart és akkor lenyugszom.
De ő ennyire makacs, hogy nem tud bókolni mikor épp gyanúsítgatom.. Hát istenem...
És igen, nem tudom kontrollálni. El sem tudod képzelni, hogy milyen ez... Mintha valami megszállná az agyamat, nem tudom abbahagyni, elkezdeni..
Volt, hogy inkább géphez sem ültem, fel sem vettem a telefont, csak hogy ne támadjam le, de másnap kijött belőlem ez az elfojtott dolog..
Biztos, hogy nem fogok antidepresszánst szedni! Függőséget okoz, ráadásul nem is lehet csak 4-5 napig szedni, akkor kb semmit sem ér.
Tényleg nincs rá gyógyszer. Ráadásul eü-ben tanulok, csak tudnék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!