Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves, eléggé szép, csinos lány vagyok. Miért nem tetszem a fiúknak?
Tanács: Nehogy bedőlj itt azoknak, akik arra buzdítanak, hogy "küldj képet, majd ők megmondják, mi a baj..."... Képzelheted, minek nekik a képed...
Egyébként meg attól még nem vagy beképzelt, meg öntelt, hogy meg tudod magadról ítélni, hogy szép vagy, erre se figyelj itt. Ami meg a fiúkat illeti, hiába mondja, vagy írja mindenki, ne magadban keresd a hibát, bizonyára unintelligens, kúltúrálatlan barmokkal vagy körülvéve, akik ha már látják rajtad, hogy kicsit is okosabb vagy náluk, megijednek, aztán a "hozzájuk hasonlókból" válogatnak inkább, akik mellett mégm ők is Einstein-nek tűnnek... A disco-ban, meg ehhez hasonló helyen lévő fiúk 90%-a ilyen. NE magadban keresd a hibát! Én sajnálom, hogy egy ilyen értelmesen, meg éretten fogalmazó lányt elkerülik a fiúk. De az ilyenekkel nem is érdemes törődni.
23/F
Drága Tesókám :D Ne írogass nekem válaszokat, mert látod, lebuktál, legalább kijelentkeztél volna!! :DD Most biztos azt gondolják, én írtam. :DDDDD
Mindegy, úgyse írok többet. :DDD
Pusssz Szilvi!!!!!!!!!
Ui.: Mióta vagy te 23 éves fiú?? :)ppp
Bocs mindenkitől, az én kicsi Hugom beírt nekem egy üzit, de lebukott!!!!!!!!!! :DDDD
Én meg nem szeretem ezt a: "azért nincs csajom/pasim mert kurv@ okos vagyok, és a környezetemben mindenki egy unintelligens farok. Meg amúgy kurv@ jól is nézek ki (érdekes, hogy a pisc@ba lehet ezt megmondani, mikor a kérdezőnek még nem volt dolga férfival, megkérdez minden csávót az utcán vagy mi?)". Magát mindenki szépnek látja (ha nem küzd önbizalom hiánnyal), szóval egyáltalán nem mérvadó.
"Tanács: Nehogy bedőlj itt azoknak, akik arra buzdítanak, hogy "küldj képet, majd ők megmondják, mi a baj..."... Képzelheted, minek nekik a képed... " -> pfff..., undorító, te minek írogatsz neki akkor ilyen: "kurv@ jó vagy megérinthetlek szöveget"? Csak nem te is lennél a nőgyógyásza? Biztos hátha kiszúrja a szemét, hogy ott az e-mail címed, aztán megdob egy levéllel, te szegény. Egyedül az a normális itt, aki erre a kérdésre semmilyen nemű választ nem ír, mert ebben a formában (kép nélkül, a személy ismerete nélkül) a kérdés semmit sem ér. A többi az mind dugni akar, még te is kedves 11:24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!