Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a céljuk a mai huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a céljuk a mai huszonéves férfiaknak? Se párkapcsolat semmi.

Figyelt kérdés
Sokuk 26-28 éves korára sincs semmiféle komoly kapcsolata)több éves),anyuval él,haverokkal jön megy csak ez érdekli..Mikor fognak ezek megállapodni? Egyáltalán lesz valaha olyan?:)
2013. jan. 4. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy legyen egy ilyen is. Én 25 vagyok, a párom 28, négy éve élettársi kapcsolatban vagyunk. Nem tudom a többi huszonéves fiatal mit akar, de valószinűleg sokan keresik a megfelelő személyt, vagy csak a tanulásra, munkára koncentrálnak.

25l

2013. jan. 4. 22:22
 22/70 A kérdező kommentje:

#13nak ment:)

szóval a konklúzió: ráér,meg nincs normális nő:)

értek én a szép szóból:)

2013. jan. 4. 22:22
 23/70 anonim ***** válasza:
Nő vagy legalább?
2013. jan. 4. 22:23
 24/70 anonim ***** válasza:

13 vagyok, csak fura volt

Mertugye próbálok veled pökhendi köcsög lenni, erre megjutalmazol.

Kicsit el vagy ferdülve értékrendileg, nemde?

2013. jan. 4. 22:25
 25/70 A kérdező kommentje:
nem tudom ha értékrendileg ferde az,hogy 10 óra magasságában feldobott a nőkről alkotott általánosító hozzászólásod akkor igen nagyon ferde vagyok...:)
2013. jan. 4. 22:28
 26/70 anonim ***** válasza:
és te mikor fogsz megállapodni ?
2013. jan. 4. 22:30
 27/70 anonim ***** válasza:

Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.

És ugyehogy megmondtam, hogy nincs normális nő, mind el vagytok ferdülve.

2013. jan. 4. 22:33
 28/70 anonim ***** válasza:
es? hol irja hogy kotelezo huszonevesen megallapodni?
2013. jan. 4. 22:39
 29/70 anonim ***** válasza:
65%

Am a válasz egyszerű, azért mert bölcsebbek mint a nők.

Mert egy 26-28 éves pali komoly kapcsolatot, családot alapít egy butus ribivel.Márpedig elég nagy esélye van, hogy ilyet fog ki.Akkor neki 4 év és idegroncs lesz kb.Tehát bölcsek, és nem akarják elb*aszni az életüket, a fiatalságot, egy arra érdemtelennel.És inkább meghúznak néha párat,lógnak a haverokkal,kocsmáznak stb:)Mint nap mint nap hallgassanak egy idegesítő szukát :DDDD.Aztán majd idővel találnak megfelelő társat akivel lehet nagyba gondolkodni.:))

2013. jan. 4. 22:45
 30/70 anonim ***** válasza:
100%

...és ugye feltétlenül muszáj általánosítani gondolom 2-3 ilyet ismersz.

Cicuka drága! Fel kellene ébredni mielőtt ítélkezzünk. Én 25 vagyok, de azért az "én időmben" még a tévé maci előtt ültem,s vártam mikor lesz az esti mese. A mai fiatalság meg azt várja, hogy fél nyolckor kiderül-e, hogy alekosz megdugja-e valami villalakót. Csak mondjak egy példát.

Rengeteg olyat látok az utcán (nemtől függetlenül), hogy már 18 évesen olyan, mint egy kiégett 40 éves útszéli k*rva. És azért a kicsit idősebb korosztály is kezd elk*rvulni.

Én is a szüleimmel élek, mert így olcsóbb, s egy albérletet nem tudnék fenntartani. Szeretnék előre lépni, de ilyen világban, főleg ilyen gazdasági helyzetben nehéz. És én kérek bocsánatot, ha nem akarok összejönni egy felhígitott pletykamagazinokon nevelkedett IQ hiányos valakivel összejönni, akinél összeomlik a világ, ha hízik 2 kilót.

2013. jan. 5. 09:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!