Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha az utcán köszönne nektek egy fiú és megkérdezné hogy szeretnétek-e ismerkedni, akkor ebbe nem lenne semmi ciki ugye?
Ha bejönne a srác és éppen nem lenne párotok, akkor ez egy elfogadható közeledés nem?
(persze ő honnan tudhatná hogy van-e párotok vagy hogy bejön-e nektek, de megéri kockáztatni)
Ha mondanátok hogy siettek akkor szólna hogy nem muszáj most ráér később is, megadja a számát.
Ha látná hogy nagyon rohantok vagy éppen telefonálnátok STB. akkor nyilván nem szólítana le közben, nem zavarna, a helyzettől függ azért.
Meg persze nem is azt mondaná ezzel hogy most mindenáron meg akar hódítani (nyomul) csak meg szeretne ismerni hogy eldönthesse akar-e tőletek valamit vagy sem, felvehessétek a kapcsolatot egymással (ha kölcsönös a dolog).
Igazából a szövegre gondoltam hogy jó-e (Szia, szeretnél ismerkedni?) mert szerintem jobb mint a körítések hogy pl. megkérdezi mennyi az idő, igazából nem is érdekli hogy mennyi az idő csak ismerkedni szeretne, akkor meg minek kerülgetni a dolgot, illetlenség megmondani hogy meg szeretne ismerni mert szimpatikusnak talál..?
Szia
Ez érdekes kérdés. Én félénk tipus vagyok, és szerintem ha valaki odajönne hozzám az utcán megijednék és nem tudnám mit gondoljak, mert pont ahogy az egyik válaszoló írta belém nevelték, hogy veszélyes a világ ne bízzak idegenekben. De rajtam kívülálló okok miatt lekorlátozódott a szabadságom, és szoktam arról álmodozni, hogy egyedül megyek valahova és valaki megálit ismerkedni. :)
Multkor egy hetet pesten töltöttem, anyukámmal sétáltunk bevásárolni és jött egy idegen pasi mindkettőnknek adott egy bonbont, mosolygott és Boldog Mikulást kívánt.:) Utána mentünk tovább, de ez az apró gesztus nagyon jól esett és fel sem merült bennem hogy tartanom kellett volna a sráctól. Nem tudom, hogy a csoki miatt e vagy csak simán éreztem hogy nincs gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!