Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha az utcán köszönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha az utcán köszönne nektek egy fiú és megkérdezné hogy szeretnétek-e ismerkedni, akkor ebbe nem lenne semmi ciki ugye?

Figyelt kérdés

Ha bejönne a srác és éppen nem lenne párotok, akkor ez egy elfogadható közeledés nem?

(persze ő honnan tudhatná hogy van-e párotok vagy hogy bejön-e nektek, de megéri kockáztatni)

Ha mondanátok hogy siettek akkor szólna hogy nem muszáj most ráér később is, megadja a számát.

Ha látná hogy nagyon rohantok vagy éppen telefonálnátok STB. akkor nyilván nem szólítana le közben, nem zavarna, a helyzettől függ azért.

Meg persze nem is azt mondaná ezzel hogy most mindenáron meg akar hódítani (nyomul) csak meg szeretne ismerni hogy eldönthesse akar-e tőletek valamit vagy sem, felvehessétek a kapcsolatot egymással (ha kölcsönös a dolog).

Igazából a szövegre gondoltam hogy jó-e (Szia, szeretnél ismerkedni?) mert szerintem jobb mint a körítések hogy pl. megkérdezi mennyi az idő, igazából nem is érdekli hogy mennyi az idő csak ismerkedni szeretne, akkor meg minek kerülgetni a dolgot, illetlenség megmondani hogy meg szeretne ismerni mert szimpatikusnak talál..?

2013. jan. 4. 21:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hát pedig én magamból kiindulva, ha hozzám tényleg "BÁRHOL" (legyen most az utca és éppen sietek) odajönne egy szimpatikus lány akit egyáltalán nem ismerek akkor nem riadnék vissza sőt, szivesen megismerném és nyitott lennék rá mert nem tudhatom, lehet hogy az a lány lesz az akivel megtaláljuk a közös hangot, eltöltünk együtt egy gyönyörű félévet/többet... de lehet hogy nem, és akkor mi van?

Nem fogom megalázni azért mert szóbaállt velem, szeretne engem megismerni úgy hogy én őt nem ismerem... aki ilyen okból ellenszenvet érez a másik iránt az örülök hogy nincs az ismerőseim között.

A szabadidős tevékenységeim, érdeklődési köröm, ismerőseim, ismerettségem, az az egy iskola ahová éppen járok, nem hoztak illetve nem hoznak össze olyan lányokkal akikkel szeretnék párkapcsolatot kialakítani... akkor ne is legyen senkim?

Vagy félévenként váltsak iskolát/egyetemet hogy legyen közös kapcsolási pont mert ahova éppen járok nincs olyan lány?

Szerintem nonszensz hogy valaki csak az ismerőseivel alakítson ki párkapcsolatot... ez vicc.

Persze megértem és tiszteletben tartom ezt az álláspontot is, de ez elzár olyan emberektől akikkel a "sors keze" nem ismertetett meg hanem neked kéne egy kicsit tenni azért hogy megismerj egy másik embert akihez nem fűz semmi.

(miért akarnék pl. én megismerni egy másik embert akihez nem fűz semmi? mert nincs párkapcsolatom, az ellenkező nemből van, és szimpatikus, látom rajta az érdeklődést irántam, mondjuk ezért)

2013. jan. 5. 13:57
 12/23 anonim ***** válasza:

Jah, csak tudod te hímnemű vagy, és kiéhezett, nagyon kéne már punci a szádra, így nyílván már ha a Marsról jönne a lány annak is nagyon örülél. Csak tudod az útcán mászkáló deko pujkák azok nem ilyenek, nem így gondolkodnak, mert nőből van az agyuk. A nők sajnos szinte majdnem mindenben másak hozzáállásban. Ezért útálom a legtöbbjüket de nagyon.

Szeretik nagyon megnehezíteni a helyzetedet, és pont leszarják,hogy neked mi kéne. Nonszensz vagy sem, mindegyik csak valamilyne zárt közegben szeret ismerkedni.

Pont ezért van az a jelenség is,hogy azok az emberek, akiknek hatalmas a baráti körük, akik nyitottak, akik eljárnak ide oda amoda közösségekbe, azoknak mindig van baszópartner/barátnő, akik zárkózottak, egy barátjuk nincs, szinte csak a legfelszínesebb közterületeken vannak ha nem épp otthon, azok egyedül puszutlnak. EZ van... Ez a szocializálódás csapdája. Ha ne mvagy jókor jóhelyen, akkor elvágtad magad, és lehetsz egyedül.

Szerintem ez a helyzet. Én is ez vagyok, és nem füzök semmi reményt ilyen elképzelésekhez, mint amit írsz kérdező.

Ettől függetlenül persze azt csinálsz amit akarsz, te tudod,hogy sázmodra mi a helyes, meg mitől nem fognak földönkívüli"barátnak" nézni a lányok.

2013. jan. 5. 20:15
 13/23 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy kettőn áll a vásár, vagy elkezdek 1000-el ismerkedni az utcán, boltokban, parkokban, interneten és ha nem is jön össze legalább elmondhatom magamról hogy igenis tettem érte, próbálkoztam, vagy beletörődök a helyzetembe és az elkövetkezendő éveimet pár nélkül töltöm el, egyedül, és még csak nem is mondhatom el magamról hogy tettem a dologért...

És igen itt jön a képbe az hogy vannak extrovertált emberek és introvertált emberek. Én az utóbbihoz tartozom (de azért nem teljesen), ez az oka a nagy párkapcsolat mizériámnak. :P

A szexhiány az egy dolog, azon én már rég túlléptem, mégpedig úgy hogy nem foglalkozok vele, ha nagyon szexelni akarnék akkor tutira elmennék bulizni és kész.

Nem arra megy ki a játék hogy mindegy ki az csak legyen már barátnőm, erre valamilyen szinten ki is tértem az előző kommentjeimben, hiszen ha nem érdekelne ki az akkor már RÉG összejöhettem volna az iskolámból egy csomó lánnyal akiknek én pl. bejönnék de nekem ők nem. Azért mert ők bulizósok, az öltözködésük is olyan kirívós, meg a stílusukon is látni hogy el vannak szállva maguktól, aki pedig a ló másik oldala az olyan kis csúnyácska (vagy kövér) velük azért nem tudnám elképzelni. :(

De az biztos hogy én nem adom fel, bízok benne hogy egy magamfajta lánnyal sikerül összefutni, vagy ha nem is magamfajta legalább egy olyan lány akinek nem jelent problémát az ilyesfajta ismerkedés. (sokan jöttek össze a netről, de azért még nem csak a neten próbálkoznék, minél több helyen annál jobbak az esélyeim szerintem)

2013. jan. 6. 12:41
 14/23 anonim válasza:
Hát, azért én a helyedben nem biztos, hogy ennyire erőltetném a dolgokat. Hány éves vagy?
2013. jan. 6. 17:21
 15/23 A kérdező kommentje:

17 és fél.

Hát oké hogy ne erőltessem, de ha nem kezdek valamit magammal akkor tényleg nem lesz barátnőm, nem fognak itt kopogtatni az ajtómnál. :S

Gondoltam az internetre, azon belül Iwiw, Myvip mert tudok olyanról akik Iwiwen írtak egymásra és kapcsolat lett belőle. Társkeresőkön és egyéb oldalakon szétnéztem már de azokon nagyon kevesen vannak fent a környékről, illetve régen léptek már fel. :(

Nem tudom hol kezdeményezhetnék ha nem a boltban, utcán, parkban mennék oda lányokhoz. Ahogy írtam iskola/bulik kilőve.

A korombeli lányok nem hiszem hogy csak úgy elmennének pl. egy kávézóba és ott üldögélnének egyedül. Szerintem ha mennek bárhova is akkor csak a barátnőikkel együtt.

2013. jan. 6. 19:44
 16/23 anonim ***** válasza:

Vagy főleg az átkozott palijaikkal együtt inkább! Még ha csak barátnőkkel mennének, de ezaz,hogy szinte minden jó nő foglalt. Ahhoz meg hogy szétszedd, szétmard őket, elég nagyfokú önbizalom kell, meg állati jónak kell lenned.

Tehát szinte! esélytelen. Ha szóakozóhely meg sulesz is kizárva, akkor vert helyzetben vagy ember! Nem lennék a helyedben, de útcán kizárt ,hogy tudj csak úgy ismerkedni. Esetleg menj el egy parkba, és lógasd ki a csalikukacot, hátha ráharap valamelyik. Ott már inkább esélyes, mint a főutcán a járdán ismmerkedni, esetleg egy pályaudvaron, megállóban éppen ott tespedő lányt összekaparhatsz, ha épp olyanja van.

2013. jan. 6. 21:18
 17/23 A kérdező kommentje:

Tényleg arra kellett rájönnöm hogy direkt módon ismerkedni csak akkor kéne (akkor előnyös) amikor van valami közös dolog ami összeköt vagy a helyszín lehetőséget ad rá. Másképp elég fura benyomást kelt az egész attól függetlenül hogy milyen vagyok.

Például helyszín ha szórakozóhelyen megyek oda idegen lányokhoz abban semmi kivetnivaló sincsen a buli miatt (az iskola is lehet egy ilyen helyszín). Vagy közös dolog ha olyan lányhoz megyek oda (veszem fel vele a kapcsolatot) akivel együtt jártunk valami szakkörre, edzésre abban sem.

És van az indirekt ismerkedés amit akkor célszerű csinálni mikor nincs közös dolog és a helyszín sem lenne alkalmas a direkt kezdeményezésre (pl. bolt, utca stb.)

Ennek az indirekt ismerkedésnek is a kapcsolatfelvétel a célja, valahogy úgy kell összehozni. Csak ugye ennek az a buktatója hogyha nem a véletlen okozza a dolgot akkor ki kell találni valami sztorit. Mert ugye véletlenül is meglehet ismerni valakit úgy hogy előre nem is számítunk rá.

Hát nem tudom nálam ezek valahogy nem voltak alap dolgok vagy még így nem gondolkoztam el ezeken... :P

2013. jan. 6. 23:21
 18/23 A kérdező kommentje:
És akkor van a nagyon ritka hozzám hasonló ember, aki reménytelenül szeretne párt találni, és olyan helyeken is belemenne direkt kezdeményezésbe ahol egyébként nem kéne, áthidalja hogy nincs semmi közös dolog azon az alapon hogy mi van ha Ő lesz az igazi... aki pedig nem ilyen az ebből értetődően tolakodásnak veszi a dolgot, meg hülyének néz stb. (esetleg tényleg rendőrséget hív vagy elszalad) VAGY ha tényleg nagyon bejövök neki külsőre, első benyomásra akkor emiatt belemegy a dologba.
2013. jan. 6. 23:40
 19/23 Hanariko ***** válasza:
nem olvastam végig a kommenteket, de ez a "Szia, szeretnél ismerkedni?" kicsit... nem is tudom. Az elv jó, de legalább annyit odarakhatnál hogy "nagyon tetszel és szeretnélek megsimerni" Ez is fontos kommunikációs szempontból, ne őt kérdezd sztm hogy akar-e, nyilván nem azért megy ki a legtöbb ember az utcára, hogy ismerkedjen. Te közöld vele (persze kedvesen) hogy meg szeretnéd ismerni mert szimpinek találod, vagy ilyesmi.
2013. jan. 9. 15:32
 20/23 Hanariko ***** válasza:
Jah és egyáltalán nem lehetetlen utcán ismerkedni, engem is szólítottak már le (előtte buszon szemeztünk).
2013. jan. 9. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!