Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti melyik ajándéknak örülnétek jobban?
Figyelt kérdés
Vagyis ajándék egy van/lesz de a kettő közül melyik tetszene jobban?
Illetve kinek hányas az ujja?(kerület) 17-19mm?:)
Kort kérnék,köszönöm:)
2013. jan. 4. 18:50
1/14 anonim válasza:
Nekem a jobb oldali tetszik. Az ujjméretemet nem tudom.
2/14 anonim válasza:
Nekem a bal szélső jobban tetszik. Az ujj méretet meg próbáld levenni a barátnődről, mert így behatározni ezt nem lehet kor alapján :) Nővérem 3 évvel idősebb nálam, de nekem vastagabb ujjaim vannak mint neki, pedig egy súlyban vagyunk :D
3/14 anonim válasza:
jobboldali nekem jobban tetszik:)
5/14 anonim válasza:
nekem a bal tetszik, és az enyém 18-as, de nekem kifejezetten nagy kezem van, a kis kezűeké 16-17 szokott lenni, a 19 brutál nagy csajban 22L
6/14 A kérdező kommentje:
eddig 3-2re a jobb vezet:)
Hmm utolsó köszi az infót,akkor a 17es biztos jó lesz neki..:)
2013. jan. 4. 19:23
7/14 anonim válasza:
mondom hogy a jobb oldali szebb.:) ha ranezek, mind ketto szep. de a jobb oldaliban megis van valami egyedi,, hmm valami kulonleges ami megfogott.. de magam sme tudom hogy mi. de jobb oldali jo valasztas:)
de amugy meg tok mindegy melyik, lenyeg hogy toled kapja, es szivbol, akkr meg mas nem is hianyzik:)
9/14 anonim válasza:
Vigyázz a méretezéssel! Nagyol el lehet tolni! Valahogy meg kellene próbálnod méretet venni a barátnőd ujjáról, vagy valahogy megtudni tőle. Mondjuk beszervezhetnél egy barátnőjét titokban, hogy tudja meg valahogy.
10/14 anonim válasza:
Egyértelműen a jobb oldali...:) odavonzza a tekinteted, de a baloldali is szép. A méretezéssel meg tényleg vigyáz, csak összehasonlítás vágett mondom: az egyik barátnőm, aki hat évvel idősebb mint én egymagasak egysúlyúak vagyunk, sőt még a lábunk is egyforma méretű, mégis nagyobb az én kezem és az ujjaim is vastagabbak, mint az övé...vagy lesd meg az egyik gyűrűjét...vagy cserkészd be az egyik barátnőjét szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!