Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a baratomnak hogy nagyon szoros vagyok?
Értelmes egy anyád van már bocs.Lehet hormonális betegség a hátterében a dolognak,de nembaj a szőr nem számít...Grat.
Ha egynél többet is találsz ami illik rád,menj el orvoshoz,mert ez nem gyerekjáték.
Menj el orvoshoz! Ha ez a bajod, azt mielőbb ki kell vizsgáltatni, mert nem pusztán esztétikai probléma, hanem melegágya lehet a petefészekráknak, és ha nem kezeled, meddőséget okoz!
Ezt mondd el anyukádnak, így biztosan elvisz. De ha mégse, akkor menj el egyedül. Hosszadalmas a kivizsgálás (én is erre gyanakodtam, és sajna beigazolódott, eddig túl vagyok háziorvoson, nőgyógyászon, három vérvételen, még biztosan vár rám egy hasi és egy pajzsmirigyultrahang, még egy nőgyógyászati vizsgálat és talán még egy vérvétel, és még ki tudja, hol a vége...), életed végéig kell kezelni, de tényleg fontos. A kezelés mellékhatásaként pedig a sok szőrtől is megszabadulhatsz :)
Nagy felelőtlenség lenne anyukád részéről ha ezek után se mondja azt,hogy akkor irány az orvos.Vele is meg kell értetni,hogy ez nem játék,mert talán unokája sem lehet a jövőben.Amúgy hány éves vagy?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!