Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a baratomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a baratomnak hogy nagyon szoros vagyok?

Figyelt kérdés
Nem sokara sor kerul az elso egyuttletre es nekem az egesz testem szoros nagyon:( a seggem( a vegbelnyilasnal es a kulso feluleten is/hatam/mellem/melleim kozt/a hasam/ a karomm/ felek h undorodni fog tolem :( hogy mondjam el neki?

2013. jan. 4. 15:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Borotva,gyanta utána arcszesz majd ha felszívódott,vagy inkább másnap testápoló ;)
2013. jan. 4. 16:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Én is szőrös vagyok, de borotválom már vagy 8 éve, egyáltalán nem erősödik tőle. Persze a mellek közt, háton nem normális dolog a szőr egy nőn, szóval valami hormon gondod lehet, mindenképp menj el vele vizsgálatra.
2013. jan. 4. 16:23
 13/26 A kérdező kommentje:
Ertem! koszonom az ertelmes valaszokat!!
2013. jan. 4. 16:23
 14/26 A kérdező kommentje:
emlitetem mar anyukamnak a dokit de hallani se akar rola mindig azt mondja hogy egy kis szor nem art !! nekem viszont meg keseriti az eletemet :( nagyon szegyelem!!
2013. jan. 4. 16:24
 15/26 anonim ***** válasza:
13%
ha fiu vagy akkor nem gond... ha meg lány hát akkor phfujj!!!
2013. jan. 4. 16:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes egy anyád van már bocs.Lehet hormonális betegség a hátterében a dolognak,de nembaj a szőr nem számít...Grat.

[link]

Ha egynél többet is találsz ami illik rád,menj el orvoshoz,mert ez nem gyerekjáték.

2013. jan. 4. 16:28
 17/26 A kérdező kommentje:
nem is egy illik ram!!:((
2013. jan. 4. 16:40
 18/26 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz! Ha ez a bajod, azt mielőbb ki kell vizsgáltatni, mert nem pusztán esztétikai probléma, hanem melegágya lehet a petefészekráknak, és ha nem kezeled, meddőséget okoz!

Ezt mondd el anyukádnak, így biztosan elvisz. De ha mégse, akkor menj el egyedül. Hosszadalmas a kivizsgálás (én is erre gyanakodtam, és sajna beigazolódott, eddig túl vagyok háziorvoson, nőgyógyászon, három vérvételen, még biztosan vár rám egy hasi és egy pajzsmirigyultrahang, még egy nőgyógyászati vizsgálat és talán még egy vérvétel, és még ki tudja, hol a vége...), életed végéig kell kezelni, de tényleg fontos. A kezelés mellékhatásaként pedig a sok szőrtől is megszabadulhatsz :)

2013. jan. 4. 17:13
 19/26 A kérdező kommentje:
de sajnos en nem varoson lakom! es ha orvoshoz akarok meni akor oda kellene menyek! es azt egyedul nem tudnam meg oldani :(
2013. jan. 4. 18:04
 20/26 anonim ***** válasza:

Nagy felelőtlenség lenne anyukád részéről ha ezek után se mondja azt,hogy akkor irány az orvos.Vele is meg kell értetni,hogy ez nem játék,mert talán unokája sem lehet a jövőben.Amúgy hány éves vagy?

18/L

2013. jan. 4. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!