Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek türelmes vagy mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek türelmes vagy mondjam meg hogy nem akarom ezt?

Figyelt kérdés
A volt barátommal ismét egymásra találtunk,azonban ő most nem akar kapcsolatot még. Keres,érzem hogy szeret,de egyelőre mégsem gondolkozik komolyan. Maradjak a barátja ás majd megváltozik ez benne,vagy mondjam meg hogy nekem ez így nem jó és ne keressen?
2013. jan. 4. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj bele, csak tartaléknak kellesz neki.
2013. jan. 4. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Felmelegitve toltottkaposzta ugyebar. Ha mar most sem akar semmit, kesobb sem lesz jobb. A helyedben lepnek elfele, nem vesztegetnem az idot, mert sajnos nincs belole tul sok, es inkabb eselyt adnek masnak, akivel kolcsonosen szeretjuk egymast.
2013. jan. 4. 12:38
 3/6 A kérdező kommentje:
én őt szeretem,ennyi a gond...és egyébként érzem hogy ő is szeret,mert mostanában nem volt köztünk testi kapcsolat,és ugyanúgy hiányol...
2013. jan. 4. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondanam, hogy hallgass a szivedre, de a szived is azt mondja, hogy nem lesz ez igy jo, kulonben nem tetted volna fel a kerdest. Szoval hallgass a szivedre. Gyozkodheted magad, attol meg a se vele se nelkule kapcsolatok nem tudnak mukodni.
2013. jan. 4. 12:42
 5/6 A kérdező kommentje:
és jobb ha megmondom neki hogy ne beszéljünk többet vagy hogy legyen?
2013. jan. 4. 14:04
 6/6 anonim ***** válasza:
En eveket pazaroltam el az eletembol hasonlo kapcsolat miatt, es nem erte meg. Ez csak dontes kerdese. Ha eldontod magadban, hogy lezarod, es uj eletet kezdesz, akkor tessek lezarni es uj eletet kezdeni, hiszen igy eselyed sincs arra, hogy olyan kapcsolatod legyen, ahol mindketten halalosan szerelmesek vagytok egymasba es minden szep es jo, csak elvagytok, es kinlodtok, es vartok, de minek. Neked kell eldontened, hogy mit akarsz. Ha ot akarod, de nem erzed, hogy o legalabb annyira szeret teged, mint te ot, akkor zard le az egeszet, mert semmi ertelme. Igen, szakitsd meg vele a kapcsolatot. Ha ugy latod, hogy legalabb annyira viszontszeret (ami a poszt alapjan nyilvan nincs igy), akkor meg happy end. Csak magadnak ne hazudj, annak aztan tenyleg nincs semmi ertelme.
2013. jan. 4. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!