Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy ez a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal,csók is volt,viszont elég nagy a korkülönbség,6 év.Én 15/l ő 21/f.Nagyon bejön és jó lenne vele lenni,viszont én ilyen kapcsolatba belebuktam már egyszer.Az akkori fiúm 19 volt,és három tali után már meg akart fektetni,és megmondtam neki hogy erről egyenlőre szó sem lehet,és azonnal szakított.Nem tudom mit tegyek...2013. jan. 4. 10:15
1/3 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne add könnyen magad. Mielőtt össze jössz vele közlöd a tényt, hogy te még tartogatnád a szüzességedet egy darabig. Ha így is belemegy a dologba akkor nagy eséllyel vár majd rád. És nem csak meg.ugni akar.
2/3 okoska31 válasza:
ebben a korban még nagy. később jó lesz...
és azért, amit írtál a 19 évesről.
3/3 anonim válasza:
1.-esnél a magas labda, szerintem tedd amit ő tanácsolt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!