Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól már rossz ember vagyok ha nem szeretnék gyereket, és nem akarok megházasodni?
Figyelt kérdés
félreértés ne essék nincs bajom a gyerekekkel van egy keresztlányom is meg elvagyok velük szeretem őket de saját nem kéne. És házasodni sem szeretnék.
Szerintem lehet egy pár úgy is boldog ha nem házas.
Szóval rossz ember lennék?
2013. jan. 3. 17:16
11/12 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember. Te Barney Stinson vagy.
12/12 anonim válasza:
Eleve hogy fogalmazódik meg valakiben az a kérdés,hogy ő rossz e valamiért,amit nem úgy csinál,ahogy mások?
Mindennek oka van:))
Amúgy ebben is tuti van vmi genetika.
Én sem akarok,az öcsém sem,és a rokonságunkban még tudok 2 olyan unokatestvért,akik idősebbek nálunk,már simán lehetnének gyerekeik,de nem akarnak,nem érdekli őket.
Nem vagyunk egyformák.
a buta emberek szokták ráerőltetni másra a saját vágyaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!