Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választják azt, akit "csak mutogatni lehet"?
A férfiak mindig a mű nőket választják, minthogy egy természetes, aranyos lány mellett döntenének.
Igen, én még sajnos csak ilyennel találkoztam.
Teljesen átlagos, (barátok szerint szép) lány vagyok, aki vágyik egy kapcsolatra, de egyre másra csak azt látom, és olvasom, hogy a legtöbb srác a nem túl természetes lányokhoz megy oda, pedig ők is tudják, hogy nem jók másra, csak mutogatni őket, és ágyba vinni..
Vagy én keresgélek rossz helyen ?
19 N
1. Ne általánosíts!
2. Mintha fordítva nem így lenne. Mármint a mutogatós rész.
:)
Mergax- Teljesen igazad van, így nem is nekem valók, de akkor hol vannak azok, akik nekem valók? :D
Remélem találsz egy olyan lányt! :)
Valószínűleg rossz helyen keresel, igen.
Most egyébként kapsz majd pár privát üzenetet én azt ajánlom, hogy beszélgess velük, mert onnan látod, hogy ezt a környéket is kerülni kell.
Egyébként miért ne választanák a szebbet és jobbat ha megtehetik? Adj lejjebb az igényekből és akkor te is válogathatsz majd. Vagy várj a sorodra. Én most ezt teszem.
Nincsenek nagy igényeim, csak legyen őszinte, hűséges, és szeressen igazán.
Nem kell, hogy 90es karja legyen és macsóskodjon.
Úgy gondolom, hogy nem vágyom a "szőke hercegre fehér lovon", épp ezért nem értem miért nem találnak meg az olyan férfiak, akikre szükségem lenne.
:)
90-es kar.
aha.
ott lesz a probléma, téged is max mutogatni lehetne. de ha nem vagy szép akkor azt sem.
ezt most sértésből írtam. (90-es kar? komolyan? az egy viszonylag duci ember dereka...) igazából azért, mert általában az itteni közönség ronda. hiába mondják a barátok szépnek, ha ők is olyanok. érted.
dobj fel egy képet és akinek tetszel az majd privátban elküldi neked a sajátját.
aki meg szöveget ír az beszari és ne írj rá.
problem solved. zöld kezeket ide!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!