Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy egy csaj ráfog hajtani a párotokra?
Ma mondta az egyik munkatársam, hogy véletlenül meghallotta miközben a párom húga (nem beszélek vele), és a barátnője azt beszélték, hogy a barátnő ráhajt a páromra egy éjszaka.
A húg, és én nem kedveljük egymást, neki célja az, hogy szakítsunk, és ott "nyaral" náluk egy barátnője, aki amúgy is szereti mások pasiját.(ezt ő mondta, hogy attól csak jobb, ha pasinak van barátnője) Külön lakunk még, szóval sokmindent nem tudok csinálni, csak azt nem tudom, hogy mondjam-e el a páromnak, hogy mit terveltek ki?!
A munkatársam annyit hallott, amit a csaj mondott: "Éjszaka hazamegyünk, én beleszek rúgva, csak befekszek mellé, úgysem fog nekem ellenállni."
Félek, hogy mivan, ha tényleg nem?! Nem lehetek mellette, úgy sem tudnám meg.
Mit csinálnátok a helyemben? Tiszta ideg vagyok, legszívesebben már megtépném, hogy van pofája valakinek is ezzel szórakozni? Hogy mások pasijával d*gatja magát, és élvezi, hogy tönkretesz egy kapcsolatot???!
Ez az, hogy nem tudnám meg. Mert honnan? Én nem járok hozzájuk, nem vagyok jóban se a hgúgával, sem anyósommal.
Arra gondoltam én is, hogy megmondom neki, hogy aludjon itt, csak az a baj, hogy nem tudom előre, hogy mikor jön a csaj.
Legszívesebben meg is tépném, már csak a szándékért is!!!
Az ittalvást nem fejeztem be... Ha délelőttös, oda, haza mennek érte, úgy viszik dolgozni, ezért nem biztos, hogy megoldható.
Szerintem se tudnád meg, ha megtörténne a dolog. Semmi értelme annak, hogy mondjuk előre befenyíted, vagy figyelmezteted a párodat. Nekem egyszer tudomásomra jutott, hogy egy csaj ráhajtott a páromra. A fejéhez vágtam, számonkértem, sírtam. Mit értem el vele? biztos azt gondolta, hogy egy hisztérika vagyok. Már nem foglalkozom vele. Bízok benne, hogyha egy csaj rámozdul, ő visszautasítja. Mást nem tehetsz, csak bízol benne, az nem jó ha féltékenykedsz. Most kezd bennem tudatosulni...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!