Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok mitol szeretnetek ki a pasitokbol?
Figyelt kérdés
Mi az ami miatt kiabrandulnatok a baratotokbol es mar nem szeretnetek annyira?Konkreta dolgokat is kernek.Mi az a dolog amikor azt mondanatok a baratotoknak hogy vege?2009. aug. 26. 15:30
1/8 anonim válasza:
Az exem azért ábrándult ki belőlem, mert amikor 1 hónapig nyaralt, és már 4 napja nem adott magáról életjelt, felhívtam, és leszidtam, hogy azért egy csörgetést megengedhetett volna magának. Felhoztam neki, amikor erre is kábé tojt magasról, hogy én 7 hónap alatt soha semmit nem sajnáltam tőle, soha nem kértem semmit semmiért sem, és most amikor szükségem lenne rá, lesz@rja a fejemet, ez nem tetszik. Erre ingott meg. Hazajött és két nap múlva szakítottunk.
2/8 A kérdező kommentje:
Azert dobott mert szova tettel neki valamit?
2009. aug. 26. 15:36
3/8 anonim válasza:
Pl. ezek miatt:
1. Ha nem akarná a szexet
2. Ha megcsalna
3. Ha elkezdene dámáskodni meg kényeskedni
4. Ha felvenné az ilyen annácska stílust
5. Ha beszerezne egy ölebet
6. Ha kiderülne, hogy csak a pénzre hajt
7. Ha elkezdene szégyenlősködni
stb.
4/8 anonim válasza:
2,5 év után megütött a párom és nagyon megszorította a kezem. Aznap este szakítottunk és azóta is félek, tartok tőle.
18/L
Haley
5/8 anonim válasza:
1. Ha átmenne metroszexbe, nyálgépbe
2. Rámtelepedne
3. Megtudnám róla, hogy bántja a kisebbet, belerúg az elesett emberekbe, gyűlöli az állatokat, esetleg kínozza őket
6/8 anonim válasza:
Na és természetesen ha megütne, illetve még az jutott eszembe, ha lekicsinylően beszélne a családomról, barátamiról.
7/8 A kérdező kommentje:
es mas miatt nem szeretnetek ki a baratotokbol??peldaul ritkan talalkoztok,de naponta beszelgettek telefonon,stb?Ti mondanatok a baratotoknak hogy szeretlek es a masik nap dobnatok?
2009. aug. 26. 20:57
8/8 anonim válasza:
Egyszer volt egy nagyon idióta barátom, akiről én azthittem hogy egy normális srác, közben meg ahogy jobban megismertük egymást, iszonyú furcsa dolgokat csinált... pl.: folyamatosan cigizett a szobámba az engedélyem ellenére, meg belehamuzott a tányérba,holott mondtam neki hogy ne tegye, és direkt csinálta és röhögött rajtam, meg a büdös zokniját a számba nyomta, meg az elhasznált gumit az ágy alá tette magánál, hogy a hangyák egyék meg...és jaja kábé ÚRISTEN EZ NEM NORMÁLIS....szóval őt hittem álmaim szerelmének..eléggé kiábrándultam belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!