Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnám az én kis történetemet. Fiúk, lányok válaszaira egyaránt kíváncsi vagyok. Köszönöm. Mi volt ez? Bővebben lent.20/L
Végig olvastam a te "kis" történetedet.
Szerintem tényleg csak kedvességből írt karácsonykor,a szülinapodat meg lehet,hogy elfelejtette.
És sz@r,de tényleg lehet,hogy "nem te voltál neki az igazi",és nem érzett irántad különösebben semmit,csak egy egyszerű kapcsolatot akart,de megrémült amikor azt látta,hogy te már többet érzel iránta(mondjuk az szemétség volt,hogy "csak úgy" volt veled).
Próbálj meg túllépni rajta,sok sikert hozzá :)
szerintem aki ezt végigolvassa az hülye. akkor meg miért várod a segítségét? neked okos döntés kellene.
egyrészt azért hülye mert kb. az 5. vagy talán a 6. mondat után fel kellett volna fognia, hogy gáz ahogyan írsz! én sem vagyok valami igényes, de ha rendesen nem tudok fogalmazni legalább annyival megtisztelem a másikat, hogy mellőzöm a vt, h, bnőm stb. szavakat. és igen, a stb. az megengedett!
de nem írok regényt, mint te. a fiú valószínűleg komolyan és őszintén beszélt, nem szeretett téged és az elsődleges célpont beadta neki a derekát. ettől függetlenül te még szereted, amit meg érzel a hiány és a szerelem(?!) azért van, mert már láthatod, hogy neki más kell. sokkal finomabb az a táblás milka, ha a másik kezében van. érted.
én is szoktam írni embereknek, ettől ne várj már sokat. kivéve ha romlik a viszonya az első lánnyal, akkor visszajöhet hozzád mint vigaszdíj. de ne aggódj ha talál mást akkor megint elmegy majd.
jó tanács, dolgozd fel ezt az egészet mielőtt másik kapcsolatba vágsz. tudod, te sem örültél, hogy valaki aki "már nem tud szeretni" kiderült, hogy mégis tud és ezért hagyott ott.
hajrá.
Megprobaltatok, beleszerettel, o nem szeretett beled. Roviden ennyi a sztori.
Biztosan szeretett veled lenni, de ha az ember nem szerelmes, nem erdemes egymas idejet pazarolni. Azzal, hogy szakitott veled, ugyan osszetorte a szivedet, de lehetoseget adott, hogy valaki mas - aki tenyleg szerelmes lesz beled - segitsen elfeledtetni veled a regi serelmeket.
Es boldog csak akkor leszel, ha akit szeretsz, viszont szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!