Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem birom nelkule, van me g...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom nelkule, van me g remeny?

Figyelt kérdés
2,5 honapos kapcsolatom volt. Minden nap egyutt voltunk es mindent egyutt csinaltunk. Utobbi idoben eszre vettem hogy valami nincs rendben. O nem beszelte volna ezt meg ha en nem hozom fel. Mondtam neki hogy valami eltort es valami nem okes. Mondta hogy igen eszre vette. Ragtuk magunkat de kimondta hagyjuk. Megkerdeztem hogy miert? Mondta hogy ez neki nem megy, nem a kapcsolattal es nem velem van gond. Neki valamiert ez nem okes. nem akar egyutt maradni,mert csak fajditana a szivemet azzal,ahogy viselkedik. Megkerdeztem mit erez irantam azt mondta szeret. Megcsokoltam. O magahoz huzott,csokoloztunk. 2x probalt elmenni , mimd ketszer csok es oleles lett a vege. Aztan meg 3x csokoloztunk majd element.meg itt volt 3x elsirta magat. Megbeszeltuk hogy jol erzi magat velem,jo a szex,jo minden,egymasnak valok vagyunk,es hogy szeret. O maga sem tudja miert de masfel honap utan valami eltort benne. En ezt eszre is vettem. Most nem igazan tudom mi van velunk, ugy valtunk el, hogy az alvos cucca itt van nalam, nekem is ott van par holmim nala. Nalam szakitottunk, megse vitte el. Pedig.emlekeztettem hogy itt van. Ugy valtunk el, hogy akkortol van lezarva a kapcsolat, ha elhoztam a cuccom es o is az ovet. Azt beszeltuk.meg hogy majd hiv ha atgondolta. Mondtam neki ha masik pasi van vagy valami szolj. Nincs senki. Ha masik pasi lenne szolj, hozom a cuccomat haza, mielott meg belefogsz , ne bassz.l at. Ezt mondtam neki. Szerintetek milesz ebbol? Elbucsuznal is mondtam miuta elindult hogy varj . Odamentem megcsokoltam o akkor is magahoz huzott de eljottem..
2013. jan. 3. 09:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani , hogy a remény hal meg utoljára.
2013. jan. 3. 09:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes már, csak nem akart megbántani
2013. jan. 3. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!