Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, milyen az a viselkedés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen az a viselkedés, aminek hatására képesek vagytok egyből kiszeretni a kiszemelt lányból?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
hát nekem az amikor rányitok miközben megcsal.... eddig 1 szer történt meg azóta se állok vele szóba
2009. aug. 26. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez emberfüggő.... Én azt nem bírom ha nagyon nyomul. A megcsalás egy alap dolog, attól mindenki képes "kiszeretni" a másikból.
2009. aug. 26. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha önző, csakis önmagára figyel, alkalmazkodásképtelen, hideg, számító ezeket nehéz elviselni.
2009. aug. 26. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor a szemem láttára másik pasit részesít előnyben, engem meg le se sz*r. Tuti recept. És még el is küldöm a k. anyjába
2009. aug. 26. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
8%

Pl. ezek miatt:

1. Ha nem akarná a szexet

2. Ha megcsalna

3. Ha elkezdene dámáskodni meg kényeskedni

4. Ha felvenné az ilyen annácska stílust

5. Ha beszerezne egy ölebet

6. Ha kiderülne, hogy csak a pénzre hajt

7. Ha elkezdene szégyenlősködni

stb.

2009. aug. 26. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:

16:55

Tipikus pasi vagy.Ha nem akarná a szexet? hmm...ha szégyenlős lenne?ha venne egy kutyust?

ehh hát nem tom találsz-e magadnak valakit!

2009. aug. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!