Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyunk ilyenek egymással?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyunk ilyenek egymással?

Figyelt kérdés
Megannyi, és megannyi nagyképű plázaboy/plázagirl van aki társaságban ( vegyünk pl egy osztályt ) kiszemel egy olyan lányt, avagy fiút, akire rátámadhatnak hogy ő nem olyan divatgalamb mint ők.... miért kell arra rátámadni? igazán nem értem hogy akkor miért nem hagyják a francba mit élveznek azon ha kigúnyolhatják s miért lesznek ettől " menőbbek " a többi agyaggalamb szemében.... miért gáz az hogyha valaki szerényebb s " másabb " mint ők? iszonyatosan gonoszak a mai emberek egymással... élvezik ha mást megbánthatnak? ebbe mi a jó? valaki írja már le!
2013. jan. 2. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Nocsak, téged is bántanak az osztálytársak?:D

Nem csak neten kell kinyitni a szádat, hanem élőben is, ennyi a titok nyitja. Sokan itt írják az okosságokat, élőben meg meg sem mukkannak.

2013. jan. 2. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam, hogy mi jó abban ha másokat megalázunk, ráadásul oylanok is csinálják akikre nem jellemző, csak mert a tömeg ( haverjai) hat rá. Nekem is volt olyan, hogy kiszemeltek valakit beszóltak neki, és én is mert ettől vagány csajnak néztek, aztán mikor rájöttem hogy ez szemétség és elkezdtem védeni az embereket, engem is kipécéztek és igyekeztek megkeseríteni az életem.
2013. jan. 2. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Hümm??

Talán megtalált egy "plázaboy" és felszedett csak azért hogy kinevessen utána? Az ilyet le kell sz@rni. Van rajtuk kívül sok más ember akik nem így gondolkoznak. Esetleg nem a plázába kell járni ismerkedni:)

4/10 anonim ***** válasza:

Azért mert amíg ember az ember, addig csak azokkal fog szimpatizálni, akik olyanok mint ők, és azokat le fogja szólni, akik esetleg nem. Zavarja őket.

Ez lehet etnikai alapon, vagy zenei stílus, stílus alapján.

Ezért szoktak klikkesedni az emberek.

Ergo, ha klikkben vagy, vannak ott többen, nem fognak beléd kötni, vagy nagyon ritkán a másik csoportból.

Pl.: Közepesen rossz arcú rapper társaságba keveredsz, ezt ők is észre fogják venni. Gyakorlatilag minimálisra fog csökkenni a beszólogatások száma feléd. Miért is? Tartozol egy társaságba, közös érdekek, érdeklődés, egymás érdekeit véditek.

Valaki beszól neked a másik társaságból, rögtön oda mész a crewodhoz, és 3-4-en visszamentek megkérdezni, hogy mi volt ez. Ők is ezt csinálnák, ezért be vannak fosva.

Ez az alapja a klikknek. Többen vagytok, előnyben a kevesebbel szemben, ergo ha paraszt akkor vissza élhet ezzel.

5/10 A kérdező kommentje:

kedves kommentelők... semmi olyan nem történt, már többször is említettem s " kinyitottam " a szám, bár nem sok történt.

egyszerűen csak a kiváncsiság hajt

2013. jan. 2. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Van aki nyíltan szólja le a másikat - Paraszt/Bunkó.

Van aki tudja tartani a száját és vannak normális barátai - Intelligens ember.

Minden embernek vannak előítéletei, véleménye a másikkal szemben. Kivételez vele ha szimpatikus a másik, stb. - Csak van aki ezt tudja burkolni, van aki nem.

2013. jan. 2. 13:35
 7/10 A kérdező kommentje:
ja és hozzáteszem, akik azthiszik hogy az miatt írtam ki a kérdést hogy jajj ez történt az történt velem.... előbb talán kérdezze meg hogy miért és kérdeztem meg ne egyből levonni dolgokat!:D
2013. jan. 2. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Meg is érdemli, aki a mai 20 kilós páwákkal szemben nem tudja megvédeni magát. Az ilyeneket bárki kettétöri fél kézzel.
2013. jan. 2. 13:38
 9/10 A kérdező kommentje:
is*
2013. jan. 2. 13:38
 10/10 A kérdező kommentje:
13:32 van benne valami.
2013. jan. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!