Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz- vagy könnyűipari nőt találjak?
Sziasztok!
Mivel nagy mezőgazdászok vagyunk így elvárás ,hogy jó helyre házasodjak. Egész nap csak dolgozunk, de van pénz , most egy kis tanyasi lánnyal vagyok együtt, akit nagyon a pénze miatt nem bírnak. Szegény.
Milyen lányt válasszak, akinek apjának anyának nehéziparban van gyára , vagy akinek könnyűiparban?
Bár sok helyen jártam, a nehézipar nagyon megtetszett pl.: vas és acél gyártás, kőolaj finomítás, stb
Vagy könnyűipart, ahol feldolgozó ipar is tetszik pl.: növényolajgyártás, malomipar stb
Ti milyet választanátok a helyembe? Nehéz vagy könnyű?
Mielőtt valaki , beleszólna, ez nem kitaláció.
Oké, tételezzük fel, hogy a kérdés komoly....
Olyan iparágat keress, ami ellenáll az országban évtizedek óta tartó ipargyilkolásnak. Tehát ne nehéz/könnyű alapon dönts, hanem olyat keress, aminek belátható időn belül van jövője.
Egyébként az agyam elszáll...
Ennyire helyes gyerek vagy, hogy válogathatsz ráadásul úgy randiznál egy lánnyal, hogy figyeljémán rozi he, a jóédesapád ugyan üti a vast e vagy vágja e?
Esetleg a földet lapátujja?
Nevetséges... És ha az apja autószerelő, akkor nem jössz össze vele, mert nem lovakat patkol??
Ember ne legyél már nevetséges, 2013at írunk, és szerintem te se a postából írtad ezt a kérdést...
Utolsó
Amúgy a tanyasi lány nagyon szép, értelmes, csak nincs pénze, ezért szekálnak, a falubeli gazdák is.
Gyár tulajdonosra gondoltam.
ma 10:38
Ez nagyon jogos, de mi azért csináljuk nagyban a földművelést.
Köszönöm a választ.
A falubéli gazdák azért szekálnak mert irigykednek a szép barátnődre...
Egyébként meg majd szépen tanul , felköltözik egy városba egyetemre fog járni, aztán majd szépen többet fog keresni mint a falubéli tróger gazda haverjaid :D
Én pont lesz*rnám ki mit gondol,, én azt hittem a szüleid szekálnak vele... Mert én akkor már rég nem laknék otthon, ha ennyire nem bírnák a dolgot!
Ha egy kis eszed van, felemelkednél a középkorból, és olyat választanál, akibe szerelmes vagy.
Én beérem egy bolti eladóval is, ha szeretem, többet fog nekem adni, mint a multimiller iparos ivadékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!