Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban levő sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban levő sráccal kavarni. Gáz?

Figyelt kérdés
Járni nem akarok vele, csak úgy \'időt eltölteni\', egy gólyatábori buliban közeledett felém és azóta is tart. A szokásos duma persze jött (már nincs meg köztünk az ami régen volt a bnőmmel, de nem akarom magára hagyni, blablabla), de mivel úgy érzem hogy járni nem akarok vele, annyira nem kell hogy foglalkozzak vele. De most én ettől rosszéletűnek számítok?
2009. aug. 26. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
igen
2009. aug. 26. 10:38
 2/11 anonim válasza:
75%

Ha nem akarsz tőle semmit akkor sztem ne is kavarj vele.Csak képzeld magad a barátnője helyébe ha rájönne a dologra...

De te tudod,hogy mit szeretnél...

2009. aug. 26. 10:39
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Semmiképpen sem szép dolog, hogy olyannal kavarsz, akinek van barátnője. Én nem helyeslem, hogy ilyet csinálsz, még akkor sem, ha a pasi azt állítja, hogy a barátnőjével már nincsenek olyan jóban, mert még akkor is a barátnője.
2009. aug. 26. 10:40
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Jajj, istenem... dettó ugyanezt éltem át én is anno gólyatáborban. belehabarodtam egy srácba, aki már évek óta foglalt volt és kavartunk. ő is olyasmivel jött, hogy már uncsi a kapcsolata, de nem akarja megbántani a barátnőjét..blabla. aztán persze dobva lettem. jól megégettem magam, hónapokig szenvedtem. szerintem hagyd a srácot, ne akarj belebonyolódni, mert tutira bele fogsz szeretni és akkor elszabadul a pokol. egyre több időt akarsz vele tölteni, ő meg nem annyira és így többszörösen fájdalmas lesz az elválás. teper majd még utánad, amikor neked már akkor sem kéne, ha utánad hajítanák. nálam is így volt. hallgass rám, hanyagold a srácot. lesz majd egy csomó új srác, akit megismersz ősszel.
2009. aug. 26. 10:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, akkor asszem jó nagy hülye vagyok...
2009. aug. 26. 10:44
 6/11 anonim válasza:
80%
Igen szerintem nagyon gáz!Gondolj bele ha ez veled történne meg te mit éreznél ha a te pasiddal kavarnának???Nézz egy kicsit magadba és gondolkozz el.Szerintem hagyd békén ha még a barátnőjével van ha már szakítanak tied a pálya de addig szerintem ne kavarj be!!!23/L
2009. aug. 26. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
hát igen jó nagy qrva vagy... gratulálok hozzá
2009. aug. 26. 10:57
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Még szerencse, hogy itt a kérdezőn kívül mindenki olyan marha tökéletes. Khm...
2009. aug. 26. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Szemétség!!!
2009. aug. 26. 15:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Ilyenkor úgy bírom, ahogy látszik szinte minden válaszon, hogy azért kattintott rá a kedves felhasználó, mert felötlik benne, hogy "Úristen, mi van, ha az én párom?" kérdés. :D Nem, nem sértés, én is így vagyok vele.

Kedves kérdező NAGYON nagy szemétség ilyet tenni. Hagyd őket békén.. Bár azért a pasi nem piskóta. Szegény barátnő.

2009. aug. 27. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!