Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a párkapcsolatok lényegét értelmét?
Magyarázza már el valaki miért jó a barátnő?
Lehet kicsit fura a kérdés én felfüggesztettem kicsit ezt a barátnőszerző programot. Volt már pár barátnőm csak azt nem értem hogy miért jó dolog az hogy állandóan nyűgnek a nyakamon és meg akarják mondani mit tegyek és netegyek. ráadásul tiszta idegbe élhetek hogy mikor lép már vajon félre? Mostanába ilyen gondolataim vannak.
-Néha meglepődöm magamon hogy így állok a dologhoz. Ez félelmetes..
Mások meg arra tepernek hogy legyen barátnőjük végre.
Nem vagy ostoba. Én ugyanez vagyok, egy
UNALMAS: Mert a nők mások mint a férfiak gondolkodásban, világhoz hozzáállásban ,stlíusban, spirituszban.
IDEGESÍTŐ Mert valóban eléggé rád akar hatni, és néha van amelyik irányítani, kioktatni akar
KÖLÖNC Egyszerüen elszedi az élettered, a szabadidőd felemészti, lekorlátoz teljesen
NYŰG mert egy csomó pénzt el lehet szórni rá, és egyszer cak kapjabassza magát és elhagy aztán szevasz, meg ha távkapcs akkor utazgathatsz hozzá, ha nem távkapcs,akkor is eléggé elvárja,hogy vele legyél, ne csak a sportnak élj minden nap,hanem csúngj a seggében, menegetni hozzá szakadó esőben, rohasztó melegban, szépviharban, fagyasztó hóviharban, ködben, reggel délben este, ha akarod, ha nem , mert különben leszokik rólad.
Ennek fogom fel tehát az egészet amiket nagybetűvel írtam.
Egyszerüen a finopm kellemes puncizáson, összebújós szexen kívül nem tudom partnernek tekinteni a nőket, családot sem akarok sohasem. Csak egy lelki társra vágyom kb. heti egy órára, meg ugye a szex minden mennyiségben. EZt egy prosticic is megadhatja simán, jobb ,mert azt akkor keresed fel,amikor olyanod van, meg akkor taszítod el magadtól amikor meg amolyanod van.
Ezt sajna egy barátnővel nem igazán lehet meglépni, érted!?
De az a helyzet,hogy ez deffektus, nem vagyok normális, antiszoc patkány vagyok, sose találtam a helyem a társadalomban, mindig is ilyen csapongó életre vágytam, sose volt a választható lehetőségek közt kedvem a egy nő mellett életem végéig megrohadni verzió.
Radásul öregkorra nem tervezek, azt nem akarom megérni, akkor már a kutyának nem kellesz, csak megtűrik a vénembereket, de senki nem számít rájuk, senki nem vonzódik hozzájuk, kiesnek az egész társadalomból, csak úgy vannak a koprosótól egy lépésre, de minek? nekem ez nem kell. Így a majd öregkorodra egyedül fogsz ücsörögni a phöcsöddel a garzonodban duma sem játszik nálam. Amig tudok prögök, aztán bevégzem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!