Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívogatja az exe? Szerintetek kavarnak, vagy csak a gyerek van ráindulva?

Figyelt kérdés

Barátnőm holnap megy a cuccaiért a volt barátjához. A gyerek messze lakik innen, tehát nem igazán hiszem, hogy egy helybeli srácot (engem) lecserélne egy távkapcsolatra. Lényeg az:

Hazajött barátnőm külföldről. Minden jól ment, nagyon jól elvoltunk. Reggel ismeretlen számról hívták. Kérdeztem kiaz, mondta hogy rokona. Aztán este még 2x hívták ismeretlenről, és kapott egy smst is. Mindegyik hívást kitörölte, az sms-el együtt. Egyszer vissza is hívta az illetőt, mert mondta, hogy visszahívja rokonát. Azt is kitörölte, nem láttam kit hívott. Tegnap buliban, kapott egy smst, exétől, egy visszahívó smst. Meg sem nézte, törölte ki. Mindezt úgy, hogy én is lássam. Nem akartam mindenki előtt cirkuszolni, ezért rákérdeztem, hogy eltudna e jönni beszélnünk kell. Elmentünk beszélgettünk, kérdeztem, miért hívogat exed? Erre ő : Nemtudom, szerintem hogy mikor megyek, vagy fogalmam nincs, aztsem tudom miért most hívott. Elgondolkodtam, meg is beszéltük, hogy nem akar mással lenni, mert jól érzi magát velem, és a többi. Aztán ma már fura volt, betudtam a fáradtságának. Nem is kérdezgettem csak rákérdeztem emlékszik e rá, hogy beszéltük. Mondta, hogy ja emlékszik, de hagyjuk is a témát . Nekem nagyon gyanús, hogy kavarnának, de holnap megy fel hozzá, ezt nem nagyon tudom megakadályozni. Aztán, utána nagyon a kapcsolatot tartani nem tudják, mert úgy is észre veszem, ha elmegy Budapestre barátnőm, meg a hívásokat is észre veszem, amit a ruhás sztorival már nem tud leplezni. Azon gondolkodom, hogy van e köztük valami, mert ha lenne, szerintem nem így előttem törölte volna ki az smst, lehet csak unja? Szerintetek?

2013. jan. 1. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Túldramatizálod!
2013. jan. 1. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy ha kavarni akarna, nem előtted törölte ki volna. Akkor talán nem is tudtál volna róla. SZerintem a legjobb amit tehetsz ha többet szóba se hozod és próbálod les.arni. És bizni benne h nem kavarnak
2013. jan. 1. 22:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, csak tudjátok nagyon fura volt, kétszer hívták, nem tudtam kicsoda. Akkor hívta vissza mikor nem voltam ott. Aztán kitörölte a hívás listát is, meg az smst is amit este kapott.. Tegnap kicsit részegek voltunk, lehet ezért nem is figyelt rá, hogy látom e, de nem hebegett mikor megkérdeztem, hogy miért hívja. Ezért is fura. Igazából szerintem lesz.rom ezt az egészet, és próbálok nem gondolkodni rajta, aztán lesz ami lesz. Nagyon megakadályozni nem tudom, hogy hnap felmenjen, így tehát meg van lőve. Csak kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.
2013. jan. 1. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
2 kapura játszik, jól érzed.
2013. jan. 1. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
második vok. igen, igy 3mat olvasva kicsit más. viszont sztem továbbra se tehetsz mást...
2013. jan. 2. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Akit lehet vinni azt ugy is viszik. Szerintem menj vele, kiserd el.
2013. jan. 2. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!